من که نگفتم محمد68 و آرمیلا و اینا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که نگفتم محمد68 و آرمیلا و اینا (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنگ نظرانه کور سو (sm70)نقل قول:
بترسید از خشم سلسائو(sm98) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیان گذارش امید بود گمونم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی گفته بیاد خودم قانعش کنم (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومین یه نقطه اینور یه نقطه اونور تاریخ باران با اختلاف من بودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین شاگرد تابارز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایلگنر:” پیوستن کروس به رئال تصمیم کاملا درستی است”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودو ایلگنر ، دروازه بان اسبق آلمانی رئال مادرید از پیوستن هموطنش تونی کروس به رئال حمایت کرد.
ایلگنر گفت :” کروس بازیکن بی نظیری است . در بایرن و المان نشان داد که یکی از هبترین های دنیاست. مقابل برزیل استادانه بازی کرد. پیوستنش به رئال یک تصمیم کاملا درست است.”
اتفاقا از اون آلبومهایی بود که استقبال عمومی هم نسبت به قبلیا بیشتر بود (sm132)نقل قول: