كجا زده استوديو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
كجا زده استوديو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) اشترم این اواتار بت نمیاد پیر و خرفت نشونت میده یه اواتار سر زنده بذار
در باب بیاهمیتی صفای صدای «حامی»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجيب ريده به بابك صحرايي(sm50)
سراب ِ ردِ پاي ِ تو (sm50)
صدايي تو جهانم نيست فقط تصوير مي بينم (sm81)
يه حسي از تو در من هست كه ميدونم تو رو دارم
واسه برگشتنت هر شب درا رو باز ميذارم
(sm50)
(sm120)
(sm120) اشترم بوفالو کنسرتش اومد اینم بزن
فدات، خودت چطوری(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم کم پیدا نیستم (sm120)
الی کیفیت خوب از این سینما که مطلب زده کی میاد نمیشه اینو خوند؟
(sm172) ای بابا چرا سایتش نمیزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم..
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت فکر کنم هر روز غروب نزدیک ساعت ۵ pdfروزنامه رو بذاره(sm180)
زرشک سر کاریم پَ
قلعه نویی: با داداش اصغر فرهادی رفیقم، پیمانشون!(sm77)
منظورش پیمان معادیه(sm2)
این چاوشیسم کیه که پیج داره اینجا هم میاد .روزنامه رو گرفته
پیج ها هواداری از روزنامه با موبایل عکس گرفتن و دارن شیر میکنن (sm98)
سالار عقیلی بعد دیدن عکس موزن :
من ایشون رو نمیشناسم ..
(sm30)
(sm2) الی دیدی !?؟!
(sm120)میخواستم ببینم حجمش زیاد بود اون تیکشو کات کن
(sm2) چون عینکشون تو این عکس خاصه ..
زدم آپ 265 با حجم 1 مگ .. (sm59)
جووون مدیا فایر درست شد لامصب اصا فایلارو حذف نمیکنه .. (sm59)
ریدم به آپلودباز و آپلودبوی .. (sm3)
معمولی میزدی میزدم پیج ، اینو بزنم باز این شاسکولای پیج وا این چیه چرا تصویر نداره وا (sm2)
(sm30)
روزنامه چی چیه داستانش ..
تو فک کردی من شهرزاد رو با اون سرعت چجو زدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسادم نسخه 1080 دان بشه 1 گیگ بعد بیام کات کنم ..
(sm2)
(sm2) مگه مغز خر خوردم وسه 2 ثانیه کسشر این سالار بیام ترافیک گا بدم ..
روزنامه سینما مطلب مفصل چاپ کرده برای موزن
نه جایی برای خرید هست نه سایتش گذاشته
زر نزن دیگه اینقد تف میدی خودت خودتو لو میدی دو ساله میگی من مشکل ترافیک ندارم حالا برای 4 مگ گوز گوز میکنی (sm2)اصن کیون لقت حوصلتو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزم دهن جفت 3تاتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
نقل قول:
نقل قول:
(sm30)
الی جان ، من میزنم آپدیت ولی این آپدیت جدیده نمیاد ، میگه چک شد آپدیت جدیدی نیست. کار خاضی باید انجام بدی؟نقل قول:
یه سری دلایل اعلام کردن یکیش اینه که بایستی اپدیتای قبلیو همه رو نصب میکردی و ا این قبیل اینترپرایزها بیشتر مشکل داشتن گرچه اونا هم دریافت کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک گفتم بخاطر حجم زیادش بهتره خود نسخه جدید رو دانلود کنی دردسرشم کمتره قشنگ چن ساعت معطل میشی یه بدیم داره وسطای اپ ممکنه قط شه حجمت میپره خیلی حساسه
یه راه حل ام اینجا دادن نمیدونم انتخاب با خودته