یه دختره تو شهرمون هست منشی مغازه دکوراسون و نورپرداری و این چیزاس ! یه چند وقتیه بد جور تو نخشم لامصب (sm178) دیروز 4 بار هی از جلوی مغازش رد شدم ( به نظرتون کارم ضایع بود ؟ (sm59) ) ولی مهم اینه که فهمیده اینجانب تو نخشم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دختره تو شهرمون هست منشی مغازه دکوراسون و نورپرداری و این چیزاس ! یه چند وقتیه بد جور تو نخشم لامصب (sm178) دیروز 4 بار هی از جلوی مغازش رد شدم ( به نظرتون کارم ضایع بود ؟ (sm59) ) ولی مهم اینه که فهمیده اینجانب تو نخشم (sm120)
الدنگ تو توی پادگان بودی من چجوری پیدات کنم شماره بت دادم زنگ نزدی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها پارک تمامن ول کرجه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه این پارک تو تهران فقط جمشیدیه اینجوری وله (sm2)
یعنی هیچ کی نیستا (sm2)
برو ادرس توالت بگیر حلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه دارم که میگم (sm2)
تو نخ دختر مردم رفتن حرام است .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای سگ توو روحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش توو این فکر بودم چجوری برم تو مغازه سر صحبتو باز کنم (sm2)
آخه طرف خععععععلی خوشگله لامصب دست خودم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگیااااا لاشیا حتی نمیذاشتن بشاشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو مگه بات شوخی دارم جدا میگم من یه بار تو کف یه بنده خدایی بودم تنهای چیزی که به ذهنم رسید ادرس توالت بود (sm2)نقل قول:
داغ بودم یادم رفت بگم بیا نشونم بده از دستم پرید (sm2)
باووو چمران یه چیز دیگه اس البته تهران هم رفتم منتهی شابد العظیم چیه اونجا جمشیدیه نرفتم(sm59)چمران دیگه لونه اش دیگه کسی هوس کنه باید بره اونجا(sm2)نقل قول: