پسریم آپگرید کنی دهنت سرویسه ..
کلی ساعت زمان میبره ..
آخرشم امکان داره باگ ایجاد کنه ..
دانلود کن نصب کن دیگه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
پسریم آپگرید کنی دهنت سرویسه ..
کلی ساعت زمان میبره ..
آخرشم امکان داره باگ ایجاد کنه ..
دانلود کن نصب کن دیگه ..
من 1 شب گذاشته بودم تا 10 صبح طول کشیده بود .. (sm3)
گرچه کی میخواست این هم app رو هندل کنه .. (sm59)
(sm155)
کامنتشونم ادمو دو دل میکنه
After upgrading my pc, its build version still the same 10240!!
YMMV, but I borked my system doing this
..
This is a great tip. Thank you!
اره اونم یه بدبختیه واسه کسایی که نرم افزار زیاد دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطر اینکه شبا نت تعطیله از یه ساعتی به بعد تازه را میفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مال من مشکل نداره ثابته 6 گیگ روزی دان میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلت کردی تو هیچ مشکلی نداری دیوثنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمبود فضا دارم ..
6 گیگ روزی میتونم دان کنم ..
البته قصه این دو خواننده از نظر شهرت و محبوبیت متفاوت است. چاووشی از همان روزی که متهم به تقلید از خواننده لُسآنجلسی شد تا همین الان، همه رقیبانش را به نوعی قورت داده است(sm2)
چاووشی از همان روزی که متهم به تقلید از خواننده لُسآنجلسی شد تا همین الان، همه رقیبانش را به نوعی قورت داده است.
این چه وضعه حرف زدنه آخه چلمنگ .. (sm59)
(sm2)
(sm127)
من اپگريت كودم مشكلي نداشتم
منتها نت پرسرعت ميخواد ديگه يكمم طول ميكشه
دیشب اخبار نشون داد با فرزاد فرزین هم مصاحبه کرد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد گفت امیر حسین به خاطر همکاری با برنامه ضد انقلاب (آکادمی گوگوش من و تو ) به هیچ وجه مجوز براش صادر نشده و نخواهد شد . .
واسا ویدیوشو بدم ببین .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میرم سالن مسابقه برام دعا کنید .. (sm120)
«موسیقی ما» در گفتگو با سعید قطبیزاده بررسی میکند؛ آیا محسن چاوشی ده سال پس از درخشش در «سنتوری» قدم به راه تازهای گذاشته است؟
خداحافظ «سنتوری»؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه همه خواننده لینک رادیو جوانو شیر میکردن الان میزنن زیرش میگن فلانه ..
البته ففری میگه فرقی نمیکنه سایتای مجاز و غیر مجاز همه میگیرن کپی میکنن ..
(sm2) دوباره ببین ..
حالا خوبه 3 تا کانال بیشتر نداری ..
20 تا بود چی میشد ..
(sm2)
زر نزن داعش میگه داره میاد حالا اینقد وضعیت اینا وخیمه که رییس جمهور مملکت بیفته دنبال صدای خام انریکهنقل قول:
فعلا که عاقا به جای صحبت از داعش از برنامه های مختلط دنشجوها میگه ..نقل قول:
من اگه طرفدار اینا بودم بش رای میدادم یا دوره ای که میاد رای میدادم که نمیدمنقل قول:
منتهی توی شاسکول بخاطر کلاغ کوفی میای این اتفاقو نقد میکنی ادم خندش میگیره
تو از اونچه که هویت منه دوری...
منو نمیشه شبیه خودت کنی زوری...
(sm50)
پس بریم براش موزه بزنیم همچین جمله ای گفته خیلی هنر کردهنقل قول:
مثلا میخوای چیکا کنه خودش شخصا بره پیگیر شه به توام اطلاع رسانی کنن تو از کجا میدونی هیچکاری نکردن بعدشم بکنن یا نکنن مگه مهمه
با توجه به شناختی که روی سلیقت و موزیکایی که میشنوی دارم تو این رنج قیمت اینا رو به ترتیب پیشنهاد میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. سری hd 4 از سنهایزر که این سه مدل
Sennheiser HD 419
Sennheiser HD 429
Sennheiser HD 449
2.این هدفون از بیرودینامیک
Beyerdynamic DTX 350 P
باز خودت ت وسایتای مختلف یه نگاه بنداز اگرم مدلی مد نظر خودته بگو تا بررسیش کنیم (sm10)
زر نزن همین مونده بیای مذخرفات این کلاغو برای من ثابت کنینقل قول:
شاهین گنده تر از دهنش حرف زده
اونایی که شاهین بهشون میپره امثال دولت ابادی یا چکناوریان یا ناظرین که نجفی ت...م نیست که بخواد تعیین تکلیف کنه کی چیکار کنه (sm70)
حضور تو مراسم عمومیم خ م نیست اسمش بعد مثلا با تحریم کردن چه اتفاقی میافته؟؟ همه چی که کار و هنر نی یه هنرمندم ممکنه دغدغه های سیاسی اجتماعی خودشو داشته باشه
من خودم به روحانی رای دادم ولی ناموسن جز دو وزارت خونه خارجه و بهداشت بقیه دولت از دم تعطیلن خودشم فقط دو ماه یه بار میاد یه گرد وخاک میکنه و بیخیال میشه.نقل قول:
اون از وزارت صنعت و وضع ماشینا اون از وزارت ارتباطات و وضع اینترنت وزارت ارشاد و وضعیت کنسرتا و... بهتر که نشد هیچ بدترم شد.
اقا نگو نگو
مزخرف چیه بابا.
طرف ما کلکسیون بدبختی ... (sm81)
من نه حامی دولتم نه چیزی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این حرفه خیلی پرت و پلاست! یعنی واقعا وضع دوران 8 ساله اون یارو بهتر بوده؟؟
باز یه حرکتای کوچیکی شده ایراد که همیشه هست ... انتظار باید معقول باشه در حد ظرفیت دولت جمهوری اسلامی با این مجلس و اوضاعی که کشورو تحویل گرفتن...
منتها بعضیا انتظار داشتن اوضاع گل و بلبل بشه که معلومه نمیشه
مهدی احمدوند - دیوونه ... (sm81)
(sm111)
نوری : ژاوی به من گفت بازی تیم روی بازی من میچرخد
خواسته دستش بندازه ؟ (sm120)
(sm2)اشترم این چه یوزریه طرف نازیه