له له میزنی براش اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
له له میزنی براش اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری بهش شماره بدم ! مشکل من اینه چجوری شماره بدم ؟ اگه مغازش دوربین داشته باشه صاحابش میاد کیونمو جر میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان تو خواب و خوراک ندارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوث میری اونجا گند میزنی اون بدبخت رو هم از کار می ندازنش بیرون برو کمین کن اونجا هر وقت که در اومد برو دنبالش و بقیه قضایای ک لیسی(sm2)نقل قول:
باو این کاره نیستیا (sm70)نقل قول:
برو مغازه ش درباره یه جنس صحبت کن یه ذره در باره نور پردازی حرف بزن بگو یه کاری دارم لازمه به حرف بگیرش اخر بگو یه کاغذ لدف کن ، بعد شماره تو بنویس یه ;) ضمیمه ش کن بعد بزن به چاک
شب نشده زنگ میزنه اگه مث ادم روند رو پیش بری (sm70)(sm70)
ما دو بال پرواز مرغ عشقیم
پر میگیریم تا اوج آسمونا (sm171)
باو میگم که دیشب 4 بار هی از جلو مغازش رد میشدم ! اون بلاگرفته هم هی آمار میداد ! تا سایت 8/30 دیدم خیال نداره تعطیل کنه خسته شدم اومدم خونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه دیوث مگه ج هستش که شب نشده زنگ بزنه این لاشی باید ک لیسی که تا بلکه یه فرجی بشه به این راحتیا هم نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دمت گرم ! میرم میگم کاتالوگ بده میخوام طرحاتونو ببینم بعد تیلیفنمو میزارم بهش میدم ! خوب فکری کردم مگه نه ؟ (sm59)نقل قول:
هر کی گه می خوره پای لرزشم می شینه (sm2)نقل قول: