اونقدام میگن دلت بزرگ نبود (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اونقدام میگن دلت بزرگ نبود (sm50)
ما که معافی گرفتیم (sm59)
خدا رو شکرحداقل دو سال جلو افتادینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام رفته بود سربازی اونم همین کرمان بوده ! میگفت کمرم درد گرفته رفتم دکتر گفته باید معافت کنن ! دیوث از من سالم تره (sm2) دو ماه رفت بعدشم اومد خونه 1 ماه بعدشم ازدواج کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم سرکار الیه مینا خانم (sm128) جان مولا خرتم رد خور نداره دیگه (sm30)(sm30) اصن حرفشم نزن دیگه تمام شد خرتم (sm2)(sm51)نقل قول:
میدونم اون موقع فصلشه بازار پر میشه خب مسلما ارزون تره ولی خب لیموش یعنی اون موقع بهتره یا از لحاظ کیفیت فرقی نداره ؟
در ضمن میلادو میشناسی زر زیاد میزنه بعدشم آموزشی 2 ماهه دیگه میاد تو شهر نگران نباش به حرف این میلادم اهمیت نده (sm51)
خودم تا ته شو گرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه الکی معاف میکنن بابا حتما یا پارتی داشته یا واقعا کمرش مشکل داشتهنقل قول:
(sm2) خوشم میاد تیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا از منم سالم تره شانسش گرفته دیگه (sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]