هر موقع آروق میزنم بوی گازوئیل میده .
.،
.
.
.
.
همش بخاطر پول نفتی که سر سفرمون اومده ، از مسئولین خواش میکن یکم اسانس بهارنارنجی چیزی بهش اضافه کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
هر موقع آروق میزنم بوی گازوئیل میده .
.،
.
.
.
.
همش بخاطر پول نفتی که سر سفرمون اومده ، از مسئولین خواش میکن یکم اسانس بهارنارنجی چیزی بهش اضافه کنن
وزیر اطلاعات گفته تمام افراد مرتبط با داعش در ایران شناسایی شدن ولی من که میدونم کـ.سشر میگه احمد خاتمی رو از قلم انداختن
بیخیال به گرد پای خانم منشی هم نمیرسه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی این همونی نیست که شمارشو گیر آورده بودن ؟ (sm120)
(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این بازی رو با یه بنده خدایی که اصلا فوتبال دوست نداره داشتم میدیدم!!!
وقتی اینو خیابانی گفت ! دیگه نذاشت بقیه بازی رو ببینم!!(sm81)
گفت بزن یه کانال دیگه این مرتیکه چقدر زرر میزنه
خوشبختانه یا موتواسفانه رونالدو مثل تو نیس هر دم عاشق یکی بشه ، آره همونه که شمارشو گیر آوردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم منشی از اوناس که یادش همیشه در قلب منه (sm59) ولی هم زمان کیس های جدید رو هم مد نظر دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ایرنا شایک یه جا کز کرده داره حسرت روزای با کریس جونو میخوره ...
بفما سه سوت ردیف شد (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصیمنقل قول: