توو خیابون جن*ه بازی درنیاره فحش بده آبرو و حیثیتم بره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توو خیابون جن*ه بازی درنیاره فحش بده آبرو و حیثیتم بره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه لاشی اون دختری که زود پا بده معلومه ج هستش حالا بگو فکر من مونده قبل انقلاب عزیز دل مراحل داره دختر اول ناز می کنه اولش نه میگن بعد که ول کن نشدی یه چند روزی اون موقع کم کم پا میده(sm59)خب دیگه دختر ج تشریف داره که با یه چشمک یاد لحاف و تشک می کنه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو لحاف و تشک چیه ؟؟ اصن من اهل این حرفا نیستم ! من فقط میخوام از تنهایی در بیام (sm2)
امکانش هست که با کیفش بزنه تو ملاجت(sm2)خب دیگه گفتم هر کی گه می خوره باید پای لرزشم بشینه تو فقط تخمش رو داشته باشه برو جلو بقیه اش مهم نیست خجالت بکشی کاری نمی تونی بکنی پرو باشه به خدا اونایی که دافایی انچنانی بلند می کنن پرو هستن و خجالتی نیستن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره جون عمت موندی رو دست اون صاحب مرده نمیدونی چیکارش کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دفعه اولمه میترسم (sm59)نقل قول:
آخ آخ اگه این وصلت سر بگیره یه شیرینی آنچنانی تو و سجاد پیش من دارین (sm2)نقل قول:
منم مث تو درکت می کنم همین ترسو بودن که تنها موندیم خود من تو پارک بودم شب بود دختر هم اومد نشست رو نیمکت تنهای تنهای هیچکسی هم نبود تخم نکردم برم جلو باهاش صحبت کنم(sm59)نقل قول:
(sm50)
خو دیوث فوف فوقش 50 40 تومن باید خرج کنی بگرد پیدا کن خودت رو راحت کن منظورم رو فهمیدی ج(sm2)نقل قول: