بدت نیاد ولی با این تفاسیر خعلی بی خ*یه هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بدت نیاد ولی با این تفاسیر خعلی بی خ*یه هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
با فرمون این مهدی دیوث پیش بری میشی یه بنده خدایی که معروف بود به شکست عشقی (sm2)
یادش بخیر (sm2)
شیطونه میگه برم توو مغازه کرکره رو بکشم پایین و بقیه ی مسایل (sm2)نقل قول:
چرا می خندی لاشی والا بهتر از اینه که بری التماس کنی بدونه چونه و چرا میذاره جلوت میگه....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه با فرمون تو بره هم دختر رو بدبخت کن از کار بیکار کنه این دیوث ناشی تر از اونیه که فکرش رو می کنی میره گند میزنه به همه چی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کردم که من اصن اهلش نیستم ! میخوام از تنهایی درش بیارم (sm2)نقل قول:
اروم باشه اروم باشه گفتم که با 60 50 تومن حل میشه اون همه جا هست(sm2)نقل قول:
اره جون عمت می خوای از تنهایی درش بیاری هم اونه هم اینو اره(sm30)نقل قول: