پیامک قطع تبلیغات بفرستی پیامای بانکی هم نمیاد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پیامک قطع تبلیغات بفرستی پیامای بانکی هم نمیاد ؟
اینا همه حرفه نمیدونم چندا بفرست به چند ، ... هر کاری کنی این پیاما میاد ... خودتونو اذیت نکنید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطع نمیشه بابا تا 24 ساعت میتونی قطع کنی بعدازون دوباره شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اگرم باشه من بلد نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
سیبیل آهنگ وسعت صدای ایرانو شیر کرد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتغال بخوره به ولز بعد با ضربه ایستگاهی رونالدو حذف بشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . دیشب خودم تو اینستا بودم ، خبر کاملشو تو تاپیک علی زدم همون وقت .(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]