اصن انگار نه انگار من ایجا نشستم راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصن انگار نه انگار من ایجا نشستم راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب همین بساط است (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شماره رو تابلو مغازه نوشتن میترسم زنگ بزنم صاب مغازه جرم بده (sm2)نقل قول:
خو دیوث از این تلفن کارتی ها زنگ بزن یا با شماره خودت زنگ بزن اگه اقا برداشت بگو فلانی تموم ولی اگه زنه برداشت بهش بگو دارم برات میمیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه زنه صاب کار بود چی ! اونوقت هم کیون منو جر میده هم زنشو (sm30)نقل قول:
خو لاشی میگم اگه مرد برداشت الکی یه اسمی بگو بگو مثلا اقا فاضلی اونم میگه اشتباه گرفتی قطع می کنی این سختی داره ایا(sm2)نقل قول:
آخر بنده خدا رو از کار بیکار میکنی.(sm120)نقل قول:
همین راهی که مهدی گفت رو برو. کمین کن.(sm2)
والا کمین بهترین گزینه هستش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]