موزیک شادمهر تنظیم بهروز صفاریان ترانه یغما گلرویی
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک شادمهر تنظیم بهروز صفاریان ترانه یغما گلرویی
صرفا جهت قلقلک دادن
خدا بگم چیکارت نکنه یک متر پریدم هوانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری از جزییاتش داری؟ اگه اره فقط بگو دست پخت خودشه یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود پس اون پروژه ی بزرگ
چه دلم رو خوش کرده بودم به چیزای عجیب غریب (sm142)
صد در صد اهنگ و تنظیم خودشه . شک ندارم
ترانه هم احتمال زیاد یغما باید باشه یا همین مهرابی تهش
ولی اهنگش رو خودش ساخته حتما . سر این بحثایی که پیش اومده اصن معلومه انگیزه داره برا ساختن این اهنگ :))) اصن با این انگیزه ای که سر این موضوع داره بعید نیست ترانه این کار رو هم خودش بگه و توش چنتا فحش رکیک هم به اماراتیا بده :)))))
اهنگ هم احتمالا برا جام جهانی بیاد
اگه اون موقع بیاد دیگه اهنگ سالار عقیلی و قربانی که قراره برا تیم ملی بخونن رو کسی گوش نمیده دیگه (sm128)
هرچند من همون اهنگ عاشقانه رو ترجیح میدم ولی اگه در سطح رویای ما باشه استقبال میکنم (sm173)
قطعا خلیج فارس کاره خودشه.. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش خبر خوب همین بود یا بازم خبرای دیگه هم هست؟؟
این یه سوپرایز بو که خودمم خبر نداشتم یهو خبر داد خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اتفاق عالی دیگه هم هست که اونم خیلی خوشحال کننده س . فعلا خبری از عوامل خلیج فارس ندارم خبری شد اطلاع میدم
وااااای چه تیمی میشد اگه میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیدوارم ترانه سرای خوبی سروده باشه خیج فارس رو
حاجی من شنبه اعزاممنقل قول:
بهم بگو خبر خوشحال کننده چیه
بذار با انگیزه برم
دیگه به نت هم دسترسی ندارم اونجا که برم به همه بگم
قول میدم همینجا خاک کنم خبر رو :)))))
(sm127)