من دیگه برم(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه برم(sm27)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریکسش خعلی بالاس ! باید برم فیس توو فیس پیشش بگم ببین دختر جوون ! من تو رو میخوام دو حالت داره یا میپره بغلم و لبو میده میگه : چرا انقدر لفتش دادی دیوونه ! یا دهنم سرویس میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر مي كنم
به باجهء تلفن
و دست هايم عرق كرده است
نبض يك عشق ساده
در من لگد مي زند
تو
همان اندازه
پر شوري
و شبيه روزهاي دور
ساده ...
بيتابم
به قدر لحظهء بلعيدن سكه
در گلوي سرد گوشي
و صدايي كه مي گويد
عشق
آن سمت من نشسته ست
تو همان اندازه نزديكي
من همان اندازه دلتنگم
ماندانا طوراني
(sm27)
صاب کارش غلط کرده منشی به این خوکشلی گذاشته ! باید فکر عواقبش میبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک توس ر ونگر ! خاککککککککک
ابروی جزیره باز افتاد دست ما باید جور بقیه هم بکشیم (sm98)
چطوری 3-1 باخت اخه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتلتیکو هم که اونور خوب نبود (sm25)
چرا یهو 136 شد(sm120)
اونم جلو یه تیم اماتور (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز ابروریزی که کاری یلد نیستن....
باز تا پارسال یه بهونه داشتن حریف شاخ بوده و فلان ولی الان....(sm98)
(sm50)کاشکی یه روز صب شه (sm27)