زندگی یعنی زندونی که آزادیت دست خودته (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
زندگی یعنی زندونی که آزادیت دست خودته (sm50)
بابا ملت اسکولن اخه! به قول الی این شعر چنگیزش کجا بوده بعد هشتگ رُ نمیدونن یعنی چی؟؟؟(sm120)
ولی تو کامنتا وقتی دید چه خبره اگر یه کلام میگفت داستان از چه قراره پیش نمیومد این صوبتا البته اون وخت ندیده بود کامنتا رُ(sm120)
عکاسا عکس بگیرید رحم هم نکنید
ملت جوگیر
اگه کسی را دوست داری خواس ترکت کنه خودت با دستای خودت قبرش رو بکن و تو دلت بکشش و منتظرش نمون اما اگه کسی رو که دوس داری ناخواسته ازت گرفتن، تو دلت برا خودت زنده نگهش دار و فکر کن یه سفری رفته که بالاخره یه روز برمی گرده و حالا عصر است- طیبه گوهری
یه جا پست زده بودن چنگیز چطوری آلبومی باید باشه ؟ من نوشتم سنگینه ، هر کی نمیتونه کنار بکشه
این دختره ورداشته کامنت مارو تو گروهش پست کرده ، دو روزه نشستن دارن کامنتمو تحلیل و بررسی میکنن (sm120)
کم مونده منو به ناسا و سیا و القاعده و داعش ربط بدن (sm70)
(sm120)
90 عینک ریبون و خالی بندی آبودانیا تو 90 (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
حالم دیگه از هر چی طرفدار و طرفداری به هم میخوره
دیگه کاری به این کارها ندارم .
خستم ازین همه مسخره بازی
اشترم عنوان ابی رو نمیخوای ادیت کنی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اصن پدیده ای هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار خوشحالم که دارم توهین می کنم (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگلا همه جا
اسممو داد میزنن
واسه ی یه نگاه
دادو فریاد میزنن
میگن مارو نمیخوای
پیش ماها نمیای
دیوونتیم..
ما
ملیکا ،
یا که نسترنو دیوا
از دست شما چه کنم
ای وای وای وای وای
ماریا ، پریا
یا که ستاره و لیلا
از دست شما چه کنم
ای وای وای وای وای
شعرو(sm2)
فاز این آرش چیه (sm2)
حمید عسکری رو کجای دلم بزارم(sm2)
الی کودک
(sm77) وات دِ فازنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوسی پور هم میگه نت نداریم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)
(sm2)لتس گو
تکون بده (sm2)
شیر مادر ،مهر مادر ،جانشین ندارد
شیر مادر نخورده،مهر مادر پرداخت شد.
پدر یک گاو خرید
و من بزرگ شدم
اما هیچ کس حقیقت مرا نشناخت
جز معلم عزیز ریاضی ام
که همیشه میگفت:
گوساله ، بتمرگ!
(زنده یاد حسین پناهی)
(sm2)
الی چرا بیداری فرزندم ؟
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن باران رو وا میکنم هی میخوام زنگ بزن مخابرات فحش بدم (sm2)
حالا ممر اسکله .می خنده تو دیگه چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اعتراض داریم وایرلس نداریم
یک دو سه
واسه الی خندیدم که این وقت شب بیداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی ، خوب شد .. زیاد حرف نزن جیره بندی باید بکنیم با این وض (sm2)
(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاربر 26 کاراکتر حق داره حرف بزنه
چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبام بچه ها سرور خارجی برای شما هم داغونه؟
فک کنم مشکل کلی باشه یا دارن یه غلطی میکنن مخابرات از 14 ام ریز مصرف رو دیگه نمیزنه...(sm27)
من امشب سرعتم خوبه (sm171)
نت ریده
عجیبه ..عاشقه بچم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخی فیلمهایی که با فشارهای گروههای خارج از وزارت ارشاد، طی 30 سال اخیر در اکران با مشکل مواجه شدند؛ عبارتنداز:
ردیف تعداد فیلم توقیف شده یا در اکران با مشکل مواجه شدهاند سال دولتهای مستقر 1 7 60ـ61 دوره نخست وزیری میر حسین موسوی 2 8 67ـ62 دوره نخست وزیری میر حسین موسوی 3 11 70ـ69 دولت پنجم به ریاست علی اکبر هاشمی رفسنجانی 4 22 71ـ75 دولت ششم به ریسات علی اکبر هاشمی رفسنجانی 5 21 78ـ76 دولت هفتم به ریاست سید محمد خاتمی 6 18 80ـ79 دولت هفتم به ریاست سید محمد خاتمی 7 42 83ـ81 دولت هشتم به ریاست سید محمد خاتمی 8 72 87ـ84 دولت نهم به ریاست محمود احمدی نژاد 9 26 88ـ90 دولت دهم به ریاست محمود احمدی نژاد
الیاسم داره جلو روم پر پر میشهنقل قول: