دیشب خندوانه دیدی؟ مثل اون نقشی که رضا شفیعی جم بازی کرد شدی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب خندوانه دیدی؟ مثل اون نقشی که رضا شفیعی جم بازی کرد شدی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نديدم مگه چي بود؟(sm59)
سلام بر تمامی دوستان عزیز (sm10)
سلام گل پسر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا عمویی خودم واست میخرم بیا بغل عمو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خیلی نامردی چرا این سرما خوردگیتو به من هم سرایت دادی(sm1)نقل قول:
دیشب این مرتیکه حداد عادل امده بود(sm3) منم دیدم اونه تی وی خاموش کردمنقل قول:
آخه ديشب فقط تو باهام احوالپرسي كردي (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون مینا جان(sm93)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداد عادل؟(sm77) پس نويد چي ميگه رضا شفيعي جم؟(sm77) اصن ارتباطش با من چي بود؟(sm77)