بهتر شد ایا
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتر شد ایا
واسه پست دادن یکساعت قبلش باید وقت گرفته باشی(sm120)
دو تا دوتا (sm120)
فردا باس مدارکمو ببرم سر کارم بیمم می کنن (sm118)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتای دیگه خوبه باران ریده
کم کم دارن شیر فلکه نت رو میبندن ارتباطو با سرور خارج محدود میکنن(sm172)
آسیاتک خیلی بهش بها داده بودن توی نمایشگاه الکامپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما عاشق شدی (sm120)
بیمه واست واجب شد تو داری حیف میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیمبلی اواتارتو عوض کن از مدل موهای دختره خوشم نمیاد
اخی الهی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا ناخناشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نمیتونم به هر سازه شما برقصم این دیگه عوض نمیشه (sm27)
عع ؟ خب باشه (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق شده ای دیوونه وار خبر نداری نداری نداری
یا این که خبر داری ولی باور نداری نداری نداری
(sm120)
شوخی کردم جدی نگیر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه سر کار قبلی بیمه بودم ..به خاطر انگشتم الان ماشین زیر پام بود :( ..نقل قول:
برو یره من سرعت 280 دارم دان می کنم ..نتمم عالیه ...های وب (sm19)
لاشیا اپلود باز رید من میخوام بذارم دان تا صب
---
چه طرحی؟؟ سرعتش دانلودت چنده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یه بار سررو داخل انتخاب کن یه بارم خارج سرعتا رو مقایشه کن متوجه میشی چی میگم البته برا من این طوره برا شما ممکنه درست باشه که فک نکنم این طور باشه و مشکل کلیهنقل قول:
هر هر هرنقل قول:
چی میخواستی بذاری؟؟(sm120)نقل قول:
اگر واجب بگو مستقیم کنم
(sm120)مارکو چن بار بگم سرور ایرانه سرعتش بالاس مستقیم به دردم نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ماه شبانه رایگان از 4 صبح تا 7 صبح ..5 گیگ میشه دان کرد تقربیا سرعت 1 مگ ...400 کیلو نهایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 مگم داره سرعت دان تا 1 مگ می رسه ولی شبانه رایگان نداشت ..
اقا کسی این خبره که گفته گوشیتونو امشب خاموش کنین رو شنیدین؟؟؟کسی اگه انگلیسی هالیشه ببینه سایت ناسا هم اینو تایید کرده اگه اره به مام بگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی منم می کنم اگه بخوای مستقیم و غیر مستقیمم فرقی نداره برام
به جان خودم من امتحان کردم ولی هیچ فرقی نداشت! (sm120)نقل قول:
البته من با 3g دانلود میکنم از همون تاینی بهم 1.5 مگ میده معمولا (sm120)
---
ها من میخواستم بگیرم ولی فقط 2 تا سرویس داشت 8 مگ! حجمشون فرق داشت فقط هیچکدومم دان رایگان شبانه نداشت!نقل قول:
این سرویس تو عالیه با این شرایط
مگه گفتم برای شما فرقی میکنهنقل قول:
280تا با ای دی ام؟؟؟درست ولی بازم بستگی داره با چند تا کانکشن بذاری رو دانلود منم تعداد کانکشن رو بذارم رو 32 سرعتم فول میشهنقل قول:
(sm50)
هشت که چیزی نیس پارس 9 مگم میده سرعت دان 900 تا 1 مگنقل قول:
خجالت بکش (sm98)
وقتی سرعتو میگن برای 32 تا کانکشن نمیگن سرعت منم 500-600 هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای 4 تا پسر من رو داشته باشید ممر و الی و سجاد و امیر فرزندان گلم من برم بخوابم ..دوستان شب همگی خوش (sm10)