خواهش عزيزم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش عزيزم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان پاشو ببین یه تکرار داره ساعت 11... هنوز به اونجا نرسیده آخراش اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزششُ داره پاشو شبکه نسیم بگیر (sm120)
ما نميتونيم تو ماهواره شبكه نسيم رو بگيريم نميدونم چرا همه شبكه ها هستن الا نسيم سرچ هم ميكنيم ميگه سيگنال نداره(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع پس ندیدی جناب خان اومد چیا بهش گفت (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخراشم رضا شفیعی جم اومد بخش کمدین... عالــــــــــــــــی بود (sm30)
شماره کارت میدم پول دکتر دارو بریز به حساب(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردی در وجودت نهادیدنه شده دیگه(sm2)
بلبل را دوست دارم نه برای قفس، بوسه را دوست دارم نه برای هوس...
عشق را دوست دارم نه برای هرکس... تو را دوست دارم تا آخرین نفس...
دیشب حداد امده بود منم خاموشش کردم(sm70) مهمانها هم همه زوجهای تازه ازدواج کرده بودننقل قول:
خيلي بدجنسيييييييييييييييييي(sm3 0)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لينك بدين برم ببينم خب(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
از این مردک متنفرم(sm3) خان امد؟(sm178) ساعت چند تکرارش پخش میکنه؟