نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11
الان اینجا از هرکی بپرسی بدجنس کیه بدون لحظه ای درنگ مینا میتی کومان نشون میده(شوخی) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان همه شبکه نسیم بگیرید هنوز حناب خان هم نیومده ببینید چیا گفت بهش (sm2)(sm2)(sm2) بعدشم رضا شفیعی جم میادش (sm2)(sm2)(sm2)
الان 12 دیگه اخراشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من رفتم(sm2)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) من خونه ننجونم و خونه کرج با ماهواره میگیرم!!!نقل قول:
پس حتما دانلود کن ببین ارزش داره (sm59)
من مظلوم واقع شدم (sm81)نقل قول:
صاااااااااااااااااااااابر رررررررررررررر اينا همه از گور تو بلند ميشه هااااااااااااا كشتمتتتتتتتتتتتتت (sm178) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بهتون سلام رسوند
گفت ناخوناشم میخواد اهدا کنه به آتی تا دستاش از پیری در بیاد
از این لینک میتونی زنده ببینی... در مورد دانلود نمیدونم سایتش داره یا نه ولی توی یوتیوب به راحتی پیدا میشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ویژه برنامه بود 2ساعته بودنقل قول:
همین الان من دارم میبینم تازه جناب خان میخواد بیاد