[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون من؟؟؟ فکر میکردم اونجا الان 8/5 صبحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من تراوشِ روزانه ایست که در نبودِ تو تکرار میشود (sm50)
و انزلی که... (sm50)
پیکه داره بد بازی میکنه
اگه من تو زمین بودم و فقط میدونستم ش..ک..یرا داره بازی رو نگاه میکنه همچین میدوئیدم که رکورد گرت بیل رو هم میزدم!
اصلا بازیکن سال جهان میشدم!
نیم ساعته داره هر شب پلی میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس کن مرا در دوستت دارم درِ گوشت
حس کن مرا در شیطنت هایم در آغوشت ...