بکشش بمیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بکشش بمیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم واسه سربازی که موهامُ زدم پستیژ میکنم اهدا میکنم به آتی (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید ایـن دنیا بــا عـشـق بهشت نشود...
ولی شک ندارم بی عـشـق جهنم است...
نوید جون چطوری ؟(sm98)
حداد عادل(sm77)حروم لقمه(sm77)
خوبم! خوبی؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا واسه اینکه از دلم در بیاری نهار چی داری بیام(sm59)نقل قول:
بزن بکشش هر وسیله کشتار هم خواستی من دارم اره،اچارفرانسه،چکش،پوتک،د یلم،پیچ گوشتی در انواع سایز،دریل،جرثقیل دستی و ....(sm2)
دمت گرم رفتم دیدم متنفرم از این حداد(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه برنامه به کنار جناب خان بکنار(sm19) اون تیکش به حداد (ماسک) خیلی باحال بود و واژگان عجیب غریب(sm70)
ماسک باحال بود... نوکر شیر خدا آهنگر دادرس منتظر بودم بهش بگه که گفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش دستشون باز بود میرید به این مردک(sm3)