مثل اینکه خودِ شادمهر ول کن نیست!(sm70) از یه موزیسین با این همه استعداد بعیده! (sm77) لج کرده با خودش و طرفداراش
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل اینکه خودِ شادمهر ول کن نیست!(sm70) از یه موزیسین با این همه استعداد بعیده! (sm77) لج کرده با خودش و طرفداراش
خب تنظیم کار میلاد خالتوره
مبارک باشه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم (sm2)
فقط اینکه حدس زدم برا جام جهانی میاد اهنگ هم اگه درست از آب در بیاد دیگه همه گفته هام درست شده
این مسابقه پیش بینی لیگ کشورای اروپایی برنامه گزارش ورزشی رو حتما شرکت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک هفته یک لیگو کامل پیش بینی کنی یک میلیارد تومن میدن
(sm2)
اتفاقا این نظرسنجی 90 رو شرکت میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد اشتباه زدم نتایجو ، ورژن جدید اپش که اومد گفت شما نمیتونی نصب کنی دیگه این اپ رو برو پی زندگیت پسر جان(sm2)
(sm2)
به نظر من باید تو کنسرتای شادمهر طرفدارا همگی ازش بخوان که خودش بسازه ما هم که پول نداریم بریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هزینه رو تقبل کنه من خودم همه رو بسیج میکنم برای این کار
دوستان حالا که میخواد کار جدید بیاد پس ویدیو نقطه ضعف کی میاد؟؟
(sm127)
چرا بابا میام هر روز، کِی قید اینجا رو زدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم عکس ها رو که خیلی وقته میذارم فربد لابد ندیده بوده (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm128)(sm2)