خود اون لاشیو باس میکشتن
نمایش نسخه قابل چاپ
خود اون لاشیو باس میکشتن
(sm25)بیچاره ایرانیایی که اونجان ببین چقد اوضاع براشون بد شه
گفتن دو نفر مردن که
(sm25)اون دو نفر چجور مردن یعنی نمیشد بدون کشته تموم بشه
کلا چن نفر گروگان داشت
درباره حواشی سخنرانی مدیر مسؤول کیهان در دانشگاه تهران[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی جان جوانی کی بود ؟
یاد حرف مطهری افتادم گفته بود تفکرات داعش در ایران وجود دارد
الان این زن یارو کنار کامران دانشجو چه غلتی میکرد ببین چه تند روهایی تو ایرانن
افکاری
(sm93)
توی مسیر باد رو کارناوال اب
پارو به سمت هیچ پارو به سمت خواب(sm50)
عجب چیزی خونده یزدانی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم انابل اومد با کیفیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساتید محترم سلام عرض شد
از آنجایی که عده ای از فراخی ما تحت رنج بردندی و عضو سایت نشدندی و نتوانستندی لینک عکس را ببیندی .... بنده را راهنمایی بفرمایید که چگونه تگ سایت رو از رو عکس بردارم تا اون عده دست از سر ما بردارند . موتوشکرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
چه کلاسی داره از اینا بذاری رو میزت (sm120)
(sm179) بعد دو سال دوباره قدیمی میشه
ینی خیلی نامردین (sm120)
عکس میخوام از 8pic بزارم ، مهمونا هم بتونن ببین . ای نامردا (sm54)
سلام و زهر مار
بگیر بکپ اول صبحی
(sm98)
دمت گرم امیر (sm10)
مگه تغییری در ادیتور ایجاد شده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلام ختم کلام
ما اگر امیر را نداشتیم چیکار میکردم
این برنامه مناظره شبکه یک یه دفه بیان راجه به نت حرف بزنن زیر اب همو بزنن همه چی معلوم شه
تغییر کجا بود الی من بلد نبودم (sm120)
اها رو عکست کپی کرده بودی لینک داشت گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مناظره چه فاییده ای داره
حسن چاخان وعده داد که درستش میکنه ولی رید
صید جگر خسته
(sm70)صید جگر خستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان محسن چن دفس شعرشو میذاره نمیدونم منظورش چیه داره به من میگه خودت پخشش کن یا منظورش اینه که فلانی خودم به فکرش هستم (sm2)
(sm2)نمیدونم والا برای ستمگر که نیم ساعته تصمیم گرفتیمنقل قول:
کم بزن همیشه بزن (sm59)
پول بدید البوم گروه دیوار بگیرم 18 تومن
(sm2)روز پخش گم و گور شد گفت تو کوه گم شدم این دفه معلوم نیس چه بلایی سر خودش بیارهنقل قول:
نشد (sm172)
وقتی 8pic عکس آپ میکنم ، لینک مستقیم برای انجمن رو اینجا کپی میکنم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مشکل چیه