[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخمیه
کوسکش (sm2)به خاطر 4 تومن تا بیرون برم گفتم صب کن تا امیر بیاد بش بگو 4 تومن برات بفرسته کارت راه بیوفته خودم بعدا بش میدم شب دیگه تو چه کار دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عوض تشکرته کونی (sm2)
خب مدلی مدنظر داری بوگو ..
رم ddr4 داره فقط میگه تخمیه .. :l
دزدکی ای جون دلم چرا نگام میکردی؟؟(sm169)
(sm2)این الان هیکله ؟ بیاد پیش من جای بچم میمونه بازوهاشو ببین پفیه از اینا جوجه خونگیاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اشتپ نوشتن با این قیمت ddr4!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155) کیون لقتون واریز شد میریم برا خرید ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی تو نه حل شد ..