قبول کن یکمی لحنت تند بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول کن یکمی لحنت تند بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از باطریشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان اولم یا دوم ؟(sm120)
خدا بیامرزت(sm120) اثرات حرص خوردن از دست فلورنتینو پرز دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد 456 رئالی دنیا(sm120)نقل قول:
دلیل نداره هر کی مفسره تفسیر خوبی بده...من و تو هم مفسر بشیم میرینیم به تاریخ بارسا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مفسر هم نظرات شخصیش +مطالعه رو ارائه میده(sm120)
نُچ... کلی کلمه تلطیف آمیز آوردم... گفتم ایرادی نیست... طبیعیه... خودم فلان سبکُ ارتباط برقرار نمی کنم... به هر حال نیت مهمه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باطریش شارژنگه نمیداره همین طور باد میکنه(sm25)نقل قول:
تو اولی... البته از آخر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحیح (sm59)نقل قول: