الان این عکسی که من گذاشتم برای مهمان دیده میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
الان این عکسی که من گذاشتم برای مهمان دیده میشه
خوب عکسی که میزارم دیده نمیشه
عجیبه راست میگی ها (sm77)(sm30)
برای مهمان رو میگم
یه جای کار ایراد داره (sm54)
الان عکس های که شما گذاشتن لینک نداره ولی عکس من لینک 8pic داره
اشترم چرا اینجور شده واسه احسان
پخش کنید باو
پخش نکنید خودم قراضه رو پخش میکنم(sm50)
کدومشو بگیرم ؟
لينک مستقيم: پیش نمایش اصلی: پيش نمايش براي وب سايت: پيش نمايش براي انجمن: لينک به ما: لينک مستقيم براي انجمن: لينک مستقيم براي وبسايت:
لینک مستقیم
قبلا اینجور بودی یا تازه اینجوری شدی
همیشه (sm25)
احسان خدا بگم چیکارت نکنه تو تمام این مدت اینجوری میزدی
(sm2)
حالا چه جوری بکشم تو ادیتور ؟(sm2)
نمیاد که(sm120)
البته پستای اولیت تو تاپیک عکس داره با اینکه روش لینکه فک کنم چون اون موقع اشترم هنوز محدودیت نذاشته بود
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (15 کاربران و 7 مهمان ها)
- Malware،
- .MORTEZA.،
- 006،
- A M I R+،
- Admin،
- asc،
- HASSAN،
- hooman_shayesteh66،
- milad771،
- MIRLORD،
- MrA_Chavoshi،
- m~chavoshi،
- sweetdream،
- talis
اشترم یه سری اصطلاحاتی داره مال خودشه منظورش اینه که کپی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد (sm2)
واقعاّ ممنونم (sm10)(sm120)
منو از ورطه نادانی نجات دادین و به ساحل دانایی رسوندین(sm120)
مهمانان محترم ببینین من چقد به فکر شماها هستم (sm120) توبه کنین و عضو سایت بشین شاید رستگار بشین (sm2)
بیچاره شدم (sm155)
منم بعضی موقع ها لینک مستقیم انجمن رو کپی میکنم اینجا
دیگه نمیشه ؟ فقط لینک مستقیم ؟
(sm30)
صادق رفته لوش داده (sm2)
(sm50)
(sm25)خیلی دیوثننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اتهام مواد مخدرم بهش میچسبونن که هیچ پایه و اساسی نداره
اینو اگه با مواد اونور بگیرن که حداقل 10 15 سال باید اون تو میوند
خیلی..بی نهایت..کثیفن
(sm172)
الان اون الات لهو و لعب رو ورمیدارن میدن به بچه هاشون (sm120)
در ترانه هاي مبتذل نيز هتاکي و فحاشي را سرلوحه کارهاي غيرقانوني خود قرار داده بود
این جملشو خیلی باحال گفته (sm2)
این رضا یزدانی دیگه داره لوس میشه اهنگاش .... کرده تو سینما ، بالن (sm70)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب NBA فرم زدم(sm2) 595780 تومن بردم(sm59)
کی پاشو از رو سیم برداشته چقد خوب شده باران (sm59)
از دیشب گوگل وا کردم خوابم برد امروز صبح باز شده بود..با تشکر از دوستای خوب ارتباطات،و ز ی ر و سایر بستگان(sm132)
چقد خوب میشد جاهای حساس زندگی موسیقی پخش میشد (sm9)
از فوتبال کشیدی بیرون رفتی سراغ nba؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکه (sm120)
آره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)(sm111)
عاقا مسابقات هاکی چی ؟؟؟؟ اینجا این خیلی رو بورسه هستی بریم تو کارش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
یه کام پلیر رو خودت نصب کن تا دیدی حساسه اهنگ پلی کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه حال نمیده اینجوری باید یهو پخش شه که خود طرفم تحت تاثیر قرار بگیره مث این فیلم هندیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]