از ساعت 2 رفتم جلو خبری نشده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از ساعت 2 رفتم جلو خبری نشده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا زیاد کنه نسل این استادا رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب دل ندادی بهش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوچ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برم خدمت مقدس سربازی رو هم تجربه کنم (sm2)نقل قول:
تازه ممکن ـه به جایی برسی که سن بابات به کفالت بخوره معاف شی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واللا من میخواستم کیونم بدم بهش دیگه محل نداد دیوثــــــــ (sm89)نقل قول:
نقل قول:
هر چه دیر تر بهتر (sm2)
عجله ای نیست حالا اول ادامه تحصیل (sm2)
از جزوه ـم عکس بزارم بریم کربلا؟ (sm70)(sm81)
مشکل از خودت بوده پس (sm70)نقل قول:
بابام داره بیرونم میکنه دیگه باس 2زار دربیارم وگرنه واسش مهم نیست اگر کارتن خوابم بشم (sm2)نقل قول:
قد یه سرپناه و پول برق واسه لپ تاپ و مودم و پول نت ماهانه دربیارم کافیمه (sm2)