(sm50)کجاست اون رضا یزدانی که با کارن هماینفور ترکوند
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)کجاست اون رضا یزدانی که با کارن هماینفور ترکوند
اون کارن همایونفر بود که ترکوند نه یزدانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
Passenger - Let Her Go (sm50)
Well, you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go
(sm172)
حضور چرم حضرت استاد رضا یزدانی رو هیچوقت نادیده نگیر .... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد اون علی پهلوان و چی موند از اون گروه سرود که با دونه دونه لرزه به ستون های موسیقی جهان می انداخت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه شنبه ببریم سهمیه صد در صد قطعی میشه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان اهنگش رفته تو فینال مسابقه جهانی اهنگسازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو یا زهراب (sm2)
(sm2)فک میکنه راکر شدن به چرم پوشیدنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توالتم با پالتو چرم میره
(sm2)
(sm50)هوا ابری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گرونی بشه به خاطر این سیلا
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر فوری:
آرنولد برای فیلم اخراجی ها 4 به ایران می آید
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، با وجود فروش نه چندان مناسب فیلم جدید مسعود ده نمکی در سینما ، وی تصمیم گرفته هرچه سریع تر مقدمات ساخت فیلم بعدی اش را فراهم کند و حتی با هنرپیشه مطرح سینمای هالیوود نیز به توافق رسیده است.
فیلم اخراجی ها 4 که دنباله ای بر سه گانه اخراجی ها محسوب می شود فضایی کمدی-اکشن خواهد داشت و بازیگرانی مانند اکبر عبدی و امین حیایی برای حضور در این فیلم ، قرارداد امضا کرده اند. آرنولد شوارتزنگر بازیگر هالیوودی نیز قرار است تابستان 98 به ایران سفر کند تا فیلمبرداری آغاز شود. هنوز از جزییات نقش وی خبری در دست نیست و مشخص نیست آیا وزارت ارشاد به فرماندار سابق کالیفرنیا اجازه بازی خواهد داد یا خیر.
در صورت تحقق این امر ، این فیلم از پرفروشترین فیلم های سینمای ایران خواهد شد
عژب خریه خو معلومه چوخان سیزدهه ..
معایب بارورسازی ابرها به شکل پاشش مواد
شاید به جرات بتوان پاشیدن مواد به ویژه یدید نقره را عدم تأثیرگذاری مستقیم و عدم توانائی در کنترل ان توصیف کرد. در این روش بالاترین ضریب موفقیت ۱۳ درصد عنوان شدهاست. در برخی موارد عدم کنترل بر هسته بارناکی میتواند منجر به وقوع سیلابهای ویرانگر گردد. از نظر اقتصادی پاشش یدید نقره (به عنوان بهترین راندمان)هنوز مقرون به صرفه نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامله نکنین ابرارو
کیان پورتراب لحنش (sm3)
3."Fick dich" ("Fuck You")
(sm2)شنیدن داره
Rammstein
ویدیو سینگل اومد
رناتو: «زمان گذشت و من عاشق زنهای بسیاری شدم و هنگامی که آنها مرا در آغوش میگرفتند، میپرسیدند آیا فراموششان خواهم کرد؟ و من میگفتم: "نه، فراموشت نخواهم کرد"...
اما تنها کسی که هیچگاه فراموشش نخواهم کرد کسی است که هرگز نپرسید...»
Archive یه ترک به همین اسم داره عالیه فعلا اونو گوش کن آب بندی شی رمشتاین کوبنده تره قطعا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- تو عاشق غمگینی هستی
- مشخصه؟
- یک خانم عاشق شاد غذا رو میسوزونه، اما یک خانم عاشق غمگین یادش میره اجاق رو روشن کنه
خفه شو دو دقه مگه نمیبینی دارم دیالوگ ماندگار شیر میکنم ..
نظم پست های منو به هم زدی ..
فقط ببین ویدیوش چه شاهکاریهنقل قول:
این تیل لیندمان دیوث خیلی خوبه تو ویدیو هاشون خوشگل میتونه با همین موزیک ویدیو ها اسکار بگیره
بازیش تو Mutter جاودان شد
ببند
الی ویندوزتو بیا مثه من کژکی کن .. :l
+ لئون: اگه میخوای با من کار کنی انقدر نگو باشه، باشه!؟
- ماتیلدا: باشه
+ لئون: خوبه !!
(sm118)
کاشکی میشد یه ژا بلند داد بزنم شقد این فیلمو دوس دارم .. :l
البته بعد ترمیناتور .. :l
شیش ماه دیگه باید صبر کنم برای قسمت بعدی .. (sm50)
(sm2)ای بابا بازم با گرگها بازی داریم امشب چرا تموم نمیشن اینا
چی میشد باشگاه با من مشورت میکرد بازیکن میگرفت مثلا الان هررا داره میره پاریس بجاش سول از اتلتیکو یا برناردسکی رو از یووه رو بیگیرن
سینجول دریاب زیر سه تومن
امیر الی صابر اکبر بابل قدیم و جدید سینجول عزیزم دبل رضاها حسن میلاد مصطفی محمد رسول و تمام رفقا که شاید جا انداخته باشم سال نوتون مبارک (sm127)(sm10)(sm19)(sm111)