تو بعد از من با محمد رقابت داری وحیدم که چهارمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بعد از من با محمد رقابت داری وحیدم که چهارمه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد تعويض شه
یوسفی:رئال مادرید قهرمان شد خداحافظ و ارزوی جام های بیشتر برای بارسلونا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من:(sm3)
برادرم:(sm120)
بابام:(sm77)
گوشی مامانم هم پارسال همینطوری شد... جوری باطریش باد کرده بود که اصلا پشت گوشی بسته نمیشد... رفتم باطریشُ براش عوض کردم تا الان دیگه مشکلی ندارهنقل قول:
زر نزن من توپ طلا بهترین رئالی دنیا رو میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل مسی حق منُ میخوری(sm120)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من=رئالی ترین رئالی دنیا(sm10)
حسین:دومین رئالی دنیا
وحید:سومین رئالی
میلاد:456 رئالی دنیا
احمد کمیاب:اخرین رئالی دنیا(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم باطري عوض كردم
درگیرت شدم وحید (sm120)نقل قول: