توپی که پلاتینی با نامردی بهت بده توپ نیست کثافته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توپی که پلاتینی با نامردی بهت بده توپ نیست کثافته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سیزدهمی(sm120)... ممد هفتم (شماره رائول) (sm120)... منم که توی آخرین رده بندی بالاتر از مرحوم برنابئو از دوم به اول ارتقا پیدا کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
n8 باطریش خودمون نمیتونیم در بیاریم یه چیز تخیلیه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رتبه بندی که من پایین تر از شماها باشم کلا از درجه ی اعتبار ساقطه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توپ طلا؟ (sm120)نقل قول:
حساس نشو (sm120)نقل قول:
مارسلو رو گذاشته بیرون(sm79)
خیلی خوب شد حداقل خیالمون راحته مصدوم نمیشه(sm79)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببر برات عوض كنن خوب (sm77)
تازه میتونم با رئالی ترین رئالی تاریخ رفابت کنم (sm120)نقل قول:
رده بندی که تو تاییدش کنی... اعتبارش در حد رده بندی هاییه که یوفا اعلام میکنه (sm120)نقل قول: