البوم پاپکورن رو دانلود کردم دوباره یه گوشی بدم بعده چندسال
میخواستمت هنوزم که هنوزه یه فضای عجیبی و خفنی داره.میرزه مثله اغوش یه همچین حرکتی هم برای اون بزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
البوم پاپکورن رو دانلود کردم دوباره یه گوشی بدم بعده چندسال
میخواستمت هنوزم که هنوزه یه فضای عجیبی و خفنی داره.میرزه مثله اغوش یه همچین حرکتی هم برای اون بزنه
مردک نصفه شبی خواب نداری تو؟(sm2)
الان میخوای یا فردا
خطر دیوث سریال جسیکا جون رو دیدی ؟؟؟ (sm128)(sm2)
این ایکپیری رو ول کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز شبکه بیخودی عوض میکردم رسیدم به جم لایف.
اقا یه اخباری داشت پخش میکرد به اسم اخبار بانوان 2 تا ک*س در حده تیم ملی مریخ داشتن اخبار میخوندن.من از فردا هر روز میشینم پا اخبار بانوان.(sm2)
نشد یه رکورد بگیرم اسکرین بذارم
یه کاری برام پیش اومده کم خونه میام.همین شب میزنم میذارم هروقت اومدی بزن یهو شاید فردا هم نباشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همون فردا میزنم حال ندارم برم پا پی سی(sm2)
بی عرضه یه اسکرین نتونستی بگیری (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اول ضبط میکردم بعد مثلا میوردم تو لب تاب اسکرین میگرفتم خره.نمیشد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایستا یه سرچ گوگل بزنم ببینم پیدا نمی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نترس من رفتم تو نخش قطعا اسکرین میگیرم حال کنی.
لامصب فقط موندم اینا چرا بجا گریم ارایش خلیجی کرده بودن واسه یه اخبار خوندن(sm2)
(sm173)(sm178)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلیپ تو فیسبوک جم بود ازش اسکرین گرفتم
فکر کنم همین امروزیه ایشون تشریف داشتن ولی ارایشش بهتر بود قشنگتر بود
یه همکاره دیگه هم داشت اونم بد نبود ولی این بهتر بود.
لباسه امروزش چسبونتر بود بهتر بود(sm2)
ها اومد عجب چیزیه (sm2)(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم با یه یارویی اخبار ورزشی میگن(sm2)
نفرست دیوث نفرست من طاقت ندارم (sm81)(sm2)نقل قول:
دیگه کمه کم 80 هست (sm132)
(sm8)
موافقم باهات(sm51)نقل قول:
این یکی دیگه از خودش
اینم همکارش
این لباس سبزه به دلم نشست (sm173)
پس تصویب شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
منم(sm51)نقل قول:
تو 3تا عکس قبلیا بهتره(sm87)
خاک بر سر تو گوگل سرچ کرده آرایش خلیجی (sm2)
میلاد دست به گلنار در کمین نشسته (sm2)
بی حرکت شده مثل مجسمه (sm172)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر جان از لباس سبزه بیشتر بزار (sm2)
برم فیلون بار کنم (sm74)
فقط و فقط و فقط و فقط و فقط ایشوننقل قول:
اخباره امروزشو هنوز فیس نذاشتن یه یقه اسکی پوشیده بود.سفید
80 و اینا که نه ولی یه 75 ای بود همونم عالیه.(sm2)قیافه رو حال کنید دیوثا
گمشو مردک مجلوق باید بخوابم صبح بلندشم.سرچ کن اخبار جم یا اخبار ورزشی جم.بای(sm2)نقل قول:
(sm35)
(sm181)
این همون سبزه است یا فرق داره ؟؟؟ (sm132)
(sm25)
یه جای اینکارا بزو آلبوم استاد عمومی رو بگیر