ممنونم از این مهر و محبتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم از این مهر و محبتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره قطعه «نگو نگفتی» با صدای «مهدی یراحی» و حواشی چند روز اخیر آن
تیتراژی که پخش نشد و رکورد دانلود آهنگهای ماه رمضان را شکست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موزیک ویدیویی که دختره رو تو دشت و دمن میماله رو هم پخش کنن از تی وی (sm59)
(sm2)دهنت طلانقل قول:
تو را تنها نمیذارم گرچه تنها جا می مونم(sm50)
این یه بحثی بین من و مدیرِ دخالت نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو گفتم صابر منظورم این بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
صابر تشکر کرده ازین سخن (sm2) هاددی هم مطمئنن بسی خوشحال خواهد شد (sm2) منم که نظری ندارم درین مورد چون امیر حرفی رو بیراه نمیزنه (sm2)(sm2)نقل قول:
موضو چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]