يكي دو بار ديدم قديما(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2).من بخاطره اين پنگول نشستم ديدم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
يكي دو بار ديدم قديما(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2).من بخاطره اين پنگول نشستم ديدم(sm2)
(sm2)(sm2)
الی لست کینگدام قشنگ؟تعریفش زیاد شنیدم
خطر جان (sm2) خطر بابا (sm2)
خفه چوني من كودك درونم كنجكاو بود خب(sm2)
(sm2)
مجری خبری ورزشی شبکه جم فدات بشه (sm2)
سال ۹۱:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مام وطن
مترو
واسه آبروی مردم بجنگ
زندگی
خلیج ایرانی
ماهی سیاه کوچولو
پشت صحنه (ورژن اسلو) ۲ (متفاوت- بدون اورتور)
این کودک درونت رو بیار پستو کارش دارم عمو فداش بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرزادو کسی نخریده اینترنتی؟ لینک 1 گیگی ندارین؟
خودم كه هيچ اينقدر بردمت پستو كه وباسير گرفتينقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كودكه درونمم طوري ترتيبتو ميده كه از ٢ كيلومتري هيچ كودكي ديگه رد نشي
بدو بيا بينيم(sm2)
770 مگابایتش رو سایتا گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) داوود خطر رو دوست داشتی حتماًنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن آواتار از این آواتارای خلاف عفت عمومی استفاده نکن(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مجري اخبار بانوان رو دوست دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو کلت با این سلیقت ! مجری خبر ورزشی به اون خوبی ! (sm2) بعدشم واسه عمه ام اون عکسو نذاشتم گفتم بزار تو امضات ثواب داره (sm2)نقل قول:
(sm209)(sm141)(sm70)نقل قول:
مرتيكه مغز حلبي تو اونو با مجري خوشگله بانوان اصلا نبايد مقايسه بكنينقل قول:
ميخورتش(sm2)
(sm70)(sm98)(sm120)نقل قول:
یادش بخیر شهریار یه آهنگ خونده بود به اسم گندمک ! یه دختره توش بازی میکرد اوووووووووووووووووووووووف (sm81) از مسئولین بسیار بسیار خواهشمنیدم این کلیپ رو با بالاترین کیفیت بزارن (sm2)نقل قول:
تو چجوری این داغونو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این داف مقایسه میکنی دیوث؟
خطر تو واقعا ام الفساد جامع بشری هستی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بخر ..
من تاییدت میکنم خطر(sm2)این رسول کلا ریده(sm2)نقل قول:
گوه نخورید دیوثا شما اصلا اون موزیک ویدیو رو دیدن که زر زر می کنین (sm2)
موزیک ویدیو چیه مردک مجلوق.. بحث این دو تا اسکل بود(sm2)
همین الانشم جمشید یه کلیپی داره جدیده نسبتا.پخش میشه.یادم نیست کردی میخوند یا اذری.این دختر اذری نیست.نقل قول:
اولش یه 6-7 تا فوقه ** تو با تیریپ شکسی میان و میترکونن ولی بعدش دیگه نیست تو کلیپ تا اخرش.اونم یادم نیست دقیقا ولی همونا هم خیلی خفنن
یه کلیپی هم بود قدیما میذاشت از ساشا.ایرانی بود یارو.اونو برو سرچ کن ببین طرف 85 رو رد کرده بود(sm2)
سلیقش صفره این چونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)(sm3)(sm111)نقل قول:
سلیقش هیچی.. طرفدار 2تا ادم درست حسابی هم میشه، طرف بعد ی مدت شروع میکنه به ریدن(sm2)نقل قول:
هیچی گندمک نمیشه لامصب ! من عاشقش شده بودم ! چشم های آبی و بدن ظریف توپی داشت (sm50)(sm2)نقل قول:
اشترم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه در دسترست هست بزار کلیپشو تا این مردک بی خدا بفهمه خوشگل یعنی چی (sm59)
الان میبینم چیه
(sm2)(sm2)
احسان بیا توام از کلیپایی که باهاشون خاطره (خاطره های خوب) داری بگو تا ملت لذت ببرن(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
به چی میخندی دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی اون ساشا نمیشه.
در کل من ایرانیا رو میگما.
خارجی بخوایم قاطی کنیم که تا شب باید اسم بگیم(sm2)
زر نزن بگرد ببینم میتونی اون کلیپه رو پیدا کنی (sm2)نقل قول:
قسمت تیتراژ نه اسمی از موزن هه نه اسمی از سینا سرلک ..
اسم موزن رو تبلیغات فقط اومده که قبلا هم بود ..
اسم علیرضا قربانی خورده رو موسیقی مث قبل ..
خاک بر سرت با سلیقت.نه قیافه داره نه چیزی ازش تو کلیپ نشون میدن فقط لا پتو میچرخه(sm2)
ولی تیتراژ آهنگ کجایی روشه ..