پست جدید شادمهر تو کانال تلگرامشه .. شادمهر در حال تمرین و گیتار زدن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پست جدید شادمهر تو کانال تلگرامشه .. شادمهر در حال تمرین و گیتار زدن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
شادمهر خودش نمیسازه چون هر وقت هر کاری ساخت گففتن کاوره یا کامن گذاشتن تو فیس و اینستای شادمهر که دورت تموم شده یا ازت توقع بیشتری میرفت.یادمه سر موزیک معروف تو پیجش ریختن گفتن شادمهر خیلی ضعیف بود.حس خوبیه رو داد گفتن کاوره نانسیه و گمت کردم و ساخت گفتن بی حس و حاله.دیشب ی کنسرت از شادمهر دیدم داشت میگفت میخوام ی موزیک خارجی اجرا کنم و کاوره.کاش بدونیم فرق کاور با الهام گرفتن چیه.خودمون این انگیزه رو ازش گرفتیم حالا به تکاپو افتادیم تا خودش بساره ولی خب اخلاق شادمهرم دستمونه که لجبازه.من خودم به شخصه تو این دو آلبوم اخر ی کار در حد گمت کردم بود راضی بودم اما حیف.گمت کردم برای من هنوزم تازس.ویدئوش.اکت شادمهر.موزیکش.لحن خوندنش
گمت کرم موزیک بسیار قشنگیه و کلا حساب شدست همه چیش منم این ترک رو خیلی دوست دارم
این گیتاری که میزنه توی ویدیو اخری اینستاگرامش توی هیچکدوم از البوم هاش نیست ولی انگار اشناست مثلا ترک باور ! یا جدیده میخواد ببینه سلیقه مردم چیه خودش اهنگسازی کنه؟
آکورد گیتاری که شادمهر جدیدا در اینستاگرام گذاشته شبیه آهنگ ستاره هست ...
من فکر میکنم از پس این درام نوازی ها اتفاقی خواهد افتاد ... شاید بزرگ
منم نظرم همینه... فکر کنم خبر خوبی هم ک @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میگه همین باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم هیچ خبری باشه
گیتار هم میزنه اون اوباش رو تگ میکنه
بله فعلا هیچ خبری نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نوازندگی هم ملودی یکی از کارهای تارکان به اسم asla vazgecemem
(sm10)