خيلى مشتاقم که قلندر رو با چنين کيفيتى گوش کنم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خيلى مشتاقم که قلندر رو با چنين کيفيتى گوش کنم(sm50)
(sm172)
آخرش تو حسرت قلندر میمونم (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف دلمو زدى بابک...
هربار که اين اثر جاودانه رو پلى مى کنم برام تازگى داره و انگار براى اولين باره مى شنوم و چيزاى جديدى کشف مى کنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات بشم، عزيزى(sm10)
موفق باشى
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز درد یه عاشق تو صداشه..(sm50)
(sm10)
pic piles (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیا تک یهتره یا پارس آنلاین؟؟؟؟
سلام . آسیا تک شک نکن . هر دو تاشون رو داشتم و الان هم از آسیاتک دارم استفاده میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره اسم پارس آنلاین رو بذاری پارس آفلاین . یعنی سرویس کرد ما رو بس که قطع میشد .
ترک افسانه بگو حافظ و می نوش دمی
که نخفتیم شب و شمع به افسانه بسوخت ... (sm172)