نیکی خیلی بهتر از اینه(sm2)
او قیافش عن بود(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیکی خیلی بهتر از اینه(sm2)
او قیافش عن بود(sm120)
خطر چند شب پیش ی شات گذاشتی همه دعات کردن.. بزار ببینیم(sm2)
سرعت چرا ایجوری
ریده سایت
(sm2) believeنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرتش خیلی با حال بود (sm120) بعد کلی گیتار یهو صدای گاو اومد با یه بالابر از زیرزمین اومد بالا (sm2) (sm2) یادش بخیر چه روزگاری بود
Mohsenchavoshi, [۲۳.۱۱.۱۵ ۱۴:۲۲]
مَسلَخ
Mohsenchavoshi, [۲۳.۱۱.۱۵ ۱۴:۲۴]
به زودي
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خوب گفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر از علي اكبر ياغي تبار و تنظيم محسن چاوشي
اینم کامینگ سون جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرداش آرمین هاشمی : به دلیل نرسیدن آرد و به درخواست اتحادیه نانوایان و شخص اضعر شاطر ، پخش نان غنی سازی شده به تعویق افتاد . تاریخ پخش به زودی از طریق سایت آونگ اعلام خواهد شد
واسه اعتراض به داعش خونده
چرا عوضش که میشه کرد ولی این کشیدگیش خوبه ها.حساس نشو حساس نشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای برای مسلخ یه بنر با عکسه گربه نره بزنم؟(sm2)(sm2)(sm2)
خطر دیوث با تواما(sm102)
امیر چرا پاسخگو نیستی در مورد ریدمان سرعت(sm120)
اینجور نمیشه باید خودم دست به کار بشم البوم بسازم سالی 7 تا البوم میدم بیرون. با کارهای فاخر و ارزشی محسنو میکشم پایین(sm2)
بوگو ممه(sm2)
تاپیکها خیلی سنگین بالا میان این چه وضعه(sm3)
خطر دیوث تو هنوز زنده ای قرمساق(sm2)
خفه جاکش(sm2)
اصن با 1 فونت زدم
میگم تو این یکی دو شب گذشته ی اسکرین شات گذاشتی که همه به روح جدت صلوات فرستادن.. بده ما هم ببینیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در راستای اینکه بچه ها سرعتشون اومده پایین و تاپیک های سنگین براشون بد باز میشه بنده به نوبه خودم اواتارم رو عوض کردم و یه اواتاره بسیار ساده و سیاه سفید گذاشتم که بلکه کمی مرحم بر روی زخم این دوستان باشد.انشالله خدا قبول کند(sm2)
خطر دیوث بیا یه قطعه دو صدا بدیم بیرون میدم امیرم بزنه با بنر که خودت زدی فقط باید تصویری کار کنیم(sm2)
پخ کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه ماشین رفتی بنز گذاشتی اواتارت(sm2)
(sm30)(sm30)
(sm2)
کدوم دیوثی باز این اواتاره منو دست زد.روزگارشو سیاه میکنم
دیوث بیا جلو ببینم(sm2)
الی آس رو کرد
خطر دیوث(sm2)
یَک یَکتونو......(sm2)
به قول الی هر کی میخواد طرح بزنه این عکسو ورمیداره . این همه عکس داره محسن
من از قبل اعلام کردم با گربه نره میزنم(sm2)
خطر با یه عکس دیگه بزن یه طرح جالب بزن شوخیو بزار کنار واسه دو دقیقه بعد باز بیا ک.یون بده دیوث(sm2)
رسول دیوث اون عکسی که میلاد دیوث گذاشته بود که اسم شاعر و اینا رو نوشته بود رو دوباره بذاز
رفت آن که پیش پایش دریا ستاره کردی . . . (sm50)