سحر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سحر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قسمت رفت و امدشو بیشتر توضیح بده.
به کدوم سمت مثلا
یه عکس از رفت و امد جمیعیت شهری ! یعنی از این واضح تر کسی بلده بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سمتشو میخوام چیکار هر سمت این چه سوالایی میپرسی (sm2)همتین گور به گور شده کجایی
دیوث بی سواد.یعنی از پایین و بالای کاور وارد بشن یا از چپ و راست.بیخیال ببینم چی میشه
بعدشم مستر ایده اون کجاش ایدست یه نوشته زدید رو یه والپیپر...(sm2)
(sm2)احتمالا ایده یه سینجول تو طرفدارای خواجه بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر از این عکساستفاده کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه خیلی کوچیکه
(sm2)اینجا جمیعیت هس درخت نیس
اینجا درخت هس جمعیت نیس
بچه کسی آلبوم " متأسفم " از " محسن چاوشی " رو wav یا flac نداره ؟ (sm98)
(sm2)
(sm169)
خطر اینم خوبه؟؟؟
قطعه جدید محسن چاوشی به نام "مسلخ" به زودی منتشر میشود
این خواننده در این قطعه کاملا متفاوت، سعی کرده با تلنگری تلخ به جامعه ایرانی، آنها را نسبت به اتفاقات اجتماعی این سالها، آگاه کند.
برخی کنایه ها و تعبیر ها در متن شعر این قطعه، قطعا با واکنش ها و حواشی فراوانی رو به رو خواهد شد.
اوه اوه خطرناك شده بيخود ني بهروز و فرشاد عكسارو پاك كردن (sm120)
ما شیخ و واعظ کمتر شناسیم
یا جام باده یا قصه کوتاه ... (sm50)
الی این فانتزیاتو من نمیتونم اجرا کنم دیو درختا قرمز و نارنجی باشن......
دیوث اخه این عکسا با جزییاته این همه برگ و درخت رو خوده مخترع فوتوشاپ دهنش سرویس میشه بخواد همچین حرکتی بزنه
بزقوش جان والا من نمیدونم
تو بارون مگه میشه عاشق نشد (sm50)
من اون کار خطر رو برای سری جدید اره که قرار نیست ساخته بشه پسندیدم(sm2)
خفه دیوث(sm2)
کارت بسیار زیبا بود.. اصن اره یکی از بهترین فیلم های من هست.. وقتی دیدم اون کاور رو.. نوستالژیام زنده زنده سوخت(sm2)
بچه ها این همه درخت توش هست هم آدم ...
توهم زدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا دیگه ادم نیستن.. جنازن(sm2)
عکس قبل از جنازه شدنشون رو هم دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر میترسه.. ملاحظشو کن.. خودشو نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس هنری گذاشتم دیگه بدون هیچ توضیحی معنی مسلخ رو نشون میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیج ندانم که مرا آنکه سرشت
از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت ... (sm50)
خوبه عکس کریستی مک رو در حال ریپ شدن نزاشتی(sm2)نقل قول:
خطر رفت به مغز نخودیش فشار بیاره(sm120)
سرلکم کچل کرد(sm2)
اشترم همون مسلخ اولی رو بزن باکیتم نباشه.عزیزه من یه تک ترکه خب البوم که نیست.بعدشم همه خواننده ها طرح های گرافیکی هم دارن(sm2)
یعنی سگ تو روح همتون (sm2)
رضا ریدی با اسپویلر گذاشتنت(sm2)
(sm2)
مهدی همون غکسی که من گذاشتم کار کن (sm2)
به به به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا ندیدمنقل قول:
دوما همین خوبه به استقلال کاریه من احترام بگذارید(sm2)
حرف نداره (sm120)نقل قول:
مردک ... خل واسه فیلم ترسناک که نمی خوای کاور بزنی دیوث ! (sm2) اون عکس محسن که یه چشمش رو گرفته رو بردار کنارش هم بنویس مسلخ تمام شد و رفت (sm2)نقل قول:
بر منکرش لعنت(sm2)