دیشب خواب دیدم شادمهر یه موزیک خونده واویلاااا دیوونه میکرد اهنگش
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب خواب دیدم شادمهر یه موزیک خونده واویلاااا دیوونه میکرد اهنگش
همون دیگه مگه به خواب ببینیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
خخخخ اره والا . ولی خدایی فقط شادمهر نیست . همه خواننده ها ایطور شدن دیگع مثل قبل نیستن . از داریوش معید بگیر تا شادمهر و حالا خواننده ها داخلی ک چاووشی و یگانه و... باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعنگ خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی حال کردم با اهنگش
خوانندشم بچه با ادبیه
ایشالا تو مایه های عادت بخونه حال کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبول ندارمنقل قول:
خو حسین، اولش مثل آهنگ تو بی من شادمهره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ کاور اهنگ simge هستش
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]