همون که گذاشتم 4 نفر از درخت آویزونن به استایل کاریت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون که گذاشتم 4 نفر از درخت آویزونن به استایل کاریت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم
اقا به منچه اسم ترک مسلخه.خب میذاشت شنگول و منگول و حبه انگول تا یه کاور دیگه بزنم(sm2)
مگه داریم .. (sm77)
ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم روشن کردم دیدم ویندوز ریست شده .. (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد اینم خیلی ریدست(sm2)
دماغ محسن منو یاد کریستی میندازه (sm25)
خطر کاورو رو ی عکس از فضای زیر زمین س.کس اند سابمیشن برای فتیش کار کن(sm2)
خاک یعنی(sm2)نقل قول:
اقا اون نوشته ی مسلخ رو میذارم روی این عکس خوشگل میشه یه کاور مثله همون بید بی مجنون که رو والپیپر گذاشتید(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) موزن ریدم تو دهنت رکورد رضا صادقی رو شکوندی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست در لوح دلم جز الف قامت یار
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم (sm25)
این داره... ی جا مثل همون عکس خودت مسلخ(sm2)
یار و خوب اومدی(sm2)نقل قول:
پارویی که دست محسن هست رو بردار یه نیزه ی آغشته به خون بزار ! یه دختر ل.ختی هم کنار باشه که گلوش بریده شده (sm2)
خداوکیلی بلند میشم باز میرم یه کاور میزنم بترکید از خنده ها(sm2)
منو عصبانی نکنید(sm2)
(sm169)
یک مشت جوان لاابالی جمع شدن (sm25) مگه نه اشترم ؟؟؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس داریم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنم بنت میکنما ..
هرچی اسکرین شات گرفته بودم پرید از درایو .. (sm77)
(sm2)
(sm77)
اشترم عکسای سینجولو سیو میکنی دیوث؟(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
بزن(sm2)نقل قول:
سینجول(sm2)
تا دقایقی دیگر کاور رسمی رونمایی میشه همه باشید(sm2)
این آهنگ برای حمایت از کودکان همجنس بازه ما که خمس و زکات نمیدیم ...
امیر حالا که این کارو کردی ..
واکینگ دد رو دیدم اون گلن زنده س گفتم که اون یارو افتاده بود روش اونو خوردن ..
(sm120)
این همه ملت کف تاپیک خوابیدن منتظر کاور خطر(sm120)
الی کو بذاریم رو هم یه ایده بدیم برا کاور .. (sm59)
یعنی چیزم دهنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها به نظرم حرفایی نزنید که بعدن پشیمون بشید . با چیزایی دیگم غیر چاوشی میشه شوخی کرد و خندید
آخه شایعه کرده بود مرده گفتم تکذیب کنم .. (sm59)