توییییییییییییییییییییییی ییییییی دروازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توییییییییییییییییییییییی ییییییی دروازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن میخواد با عدنان یانوزای رئالی بشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم تیاگو سیلوات اقای فردوسی پور(sm3)
با نیمار و سیلوا هم بخدا 7 تا میخوردن(sm120)
با نیمار 8 تا میخوردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عدنان اسمش عربیه حال نمیکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالت نبود البته بیرون محوطه بود(sm21)
من نقشه ها دارم برا عدنان و هاشم غلط میکنی حال نمیکنی(sm120)نقل قول:
من فقط در صورتی رئالی میشم که فرید موندراگون بیاد رئال (sm50)
لعنت واقعا مخصوصا به کالچو پولینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی دربی میلانو کم از الکلاسیکو نداشت(sm50)(sm81)
ما طرفداری که به خاطر بازیکن حتی موندراگون رئالی بشه کونش میذاریم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]