اتفاقا من خیلی قبول دارم...چاووشی شده ی تیتراژ بخون..همش هم سبکای تکرارینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا من خیلی قبول دارم...چاووشی شده ی تیتراژ بخون..همش هم سبکای تکرارینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Simge (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش خیلی کمتر زده تو جاده خاکی به نسبت دیگران
واسه اینه ک داریوش زیاد آهنگ نمیده بیرون.اگه اونم شروع کنه ب آهنگ دادن اونم خراب میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
(sm27)
حسین تو الان بیدار شدی یا میخوای خواب بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم پسر خوبی شم زود بخوابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که نتونستم زود بخوابم
گفتم پسر خوبی شم زود بخوابمنقل قول:
که نتونستم زود بخوابم
چیشو قبول نداری مهندسنقل قول: