آهنگ که بیاد حتما کاورشم میاد ایمان دارم که خود محسن خیلی بیشتر از ما رو کاور دقت داره
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ که بیاد حتما کاورشم میاد ایمان دارم که خود محسن خیلی بیشتر از ما رو کاور دقت داره
پلیس فتا همه جا مواظب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاور کاملا رسمی هستش کسی زرت و پرت نکنههههههههههههههههه(sm2)(sm2) (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)
(sm2) الی کدوم گوری الان باس باشی نیستی پفیوز ..
فکر کنم محسن نشسته کف تاپیک(sm120)
هرکی فکر میکنه این کاور رسمیه،تخم داشته باشه بگه تا جوابشو بدم(sm2)
(sm169)
خطر فکر کنم این یارو شبیه اولین نفری هست که تورو برد تو مسلخ (پستو)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
adel.rouhnavazمخلص همه ی رفقا مرسی از محبت و لطف همگی , اتفاقات خوبی در راهه ������
خفه خون میدونی چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیگیر ایکپیری(sm2)
خداوند خداوندان اسرار ... (sm228)
شات رو ندادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دیوث برو ببین چه بنری زدم بعد بیا بگو مسلخ چیه.(sm2)
کدوم بنر !?؟!
اقا یه رای گیری بکنیم....
هرکی با اون بنر مسلخ موافقه اعلام کنه
یاغی (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته مسلخ عشق هم داریم ..
نقل قول:
این
چی شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشنگ خان آهنگ اجتماعیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابله هیچکی ندونه فکر میکنه بهزاد پکس اهنگ داده(sm2)نقل قول:
گوه نخور مگه فیلم اره برقیه در تگزاسه ..نقل قول:
موضوع اجتماعیه اسکل ..
(sm30)
متوجه میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر بابا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامرد(sm120)نقل قول:
واقعا این ذوقه هنری من داره اینجا حروم میشه(sm2)
طرفدارای یگانه تو کف کجایی موندن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش همین امشب منتشر میشد (sm50)
واقعا زیباست خطر خسته نباشینقل قول:
احسنت! واقعا احسنت به بزقوشه هنرشناس و هنرمندنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیتون از هنر چیزی حالیتون نیست(sm2)(sm2)
از انجمن همسایه اومدن میگن ما 10 میلیون بهت میدیم این کاورو با کپی رایتش بده ما(sm2)
الی بیا بگو غلط کردم کاور خواستم . 50 تا کاربر و کلی مهمون اون زیرن هیچکی حال نداره دیقه ای ده صفحه بره جلو |:
این چطوره !?؟! (sm118)
ارتباطش چیه دقیقا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما جزو فرندای من نیستی براچی هی فرو میری توش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک ممه تیز این چیه گذاشتی دیوث لاشی (sm2)
بچه دلش میخواد از عکسای خودش استفاده کنه جای بقیه.حالا اینقدر مسخرش بکنید تا منصرف بشه(بهتر)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]