اخه از اینجا رفت این همه سختی که ممیزی نخوره حالا انگار مجبوره بده ایران بسازن که باز ممیزی بخوره ویدیو😂😂😂😂😂داداش شادمهر میموندی ایران خو اینجوری
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه از اینجا رفت این همه سختی که ممیزی نخوره حالا انگار مجبوره بده ایران بسازن که باز ممیزی بخوره ویدیو😂😂😂😂😂داداش شادمهر میموندی ایران خو اینجوری
آهنگش خوبه ولی ویدیو ضعیفه(sm25)
مشکل بر میگرده به گذشته و سر پخش آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و این که اطرافیان این داستان رو شلوغش کردن به نظرم
فدات شم (sm183)(sm67)(sm156)(sm4)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم هم وارث هم تجربه کن همه کارشو خودش کنه ملودی و تنظیمو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حدسم میزنم وارث حدودا یک ماه دیگه پخش میشه ولی تجربه کن احتمال زیاد میره واسه پائیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل خوب بود
ولی این فاصله زیاد بین حس خوبیه و فقط با تو باعث شد انتظارا خیلی بره بالا
مخصوصا ویدئو که هی ادیت شد دوباره تایید نشد یه مقدارم او حساسیت ها رو برد بالا
شاید ۶ ماه پیش میومد باز خورد بهتری داشت
اما من به سلیقه شادمهر احترام میذارم
من یه نظر شخصی که دارم اینه که خیلیا خواننده مورد علاقه شون رو کسی میدونن که باید مطابق میل اونا رفتار کنه
دلیل این که هم طرفدارا و هم غیر طرفدارا میان میگن اه این چی بود همینه
چون انتظار دارن شادمهر اونی که تو ذهن اوناس بخونه و فقط اگه اونو بشنون راضین
اما من اونی که تو ذهن شادمهره رو دوس دارم بشنوم
دوس دارم ببین الان تو فکرش چیه؟
الان حالش چیه؟
رو کدوم نت داره قدم میزنه؟
واسه همین من به طرز فکرش احترام میذارم
نه این که هر آهنگی بده بگم خوبه
این آهنگ از اون کارای شادمهری مثل تقدیر و عادت و گمت کردم و کارای دیگه ش که استایل شادمهری از آهنگش پیدا بود نبودش
اما یه چیز نو بود
یه امید
تو جامعه از این آهنگا میخوایم
این آهنگا باید بیشتر شه
این آهنگم چه خوب چه بد به شدت هیت میشه چون یه رمانتیکه دو نفره س که پر از امید واسه روزای آینده س
شاد و شادمهری باشید
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
بهترین اهنگی که امسال شنیدم
هیچ اهنگی با این اهنگ برابری نمیکنه (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث سال دیگه همین موقع ها میاد (sm70)
(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm200)
(sm127)(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال این که تو همین تابستون بیاد زیاده
ویدئو هم نداره مثل اینکه
چرا ویدئو داره ولی بعد از پخش اهنگش میاد نه همزمان باهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
اهنگ وارث رو بدون ويديو پخش كنيم و تمام نيرومون رو رو آهنگ تجربه كن بزاريمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث دیگه ویدئویی نداره که بعد پخش بشه
درضمن شادمهر هیچ وقت آهنگ نمیده یک ماه بعد ویدئو بده
گفته بدون ویدئو پخش میکنیم نه اینکه کلا ویدئو نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میگه بدون ویدئو پخش میکنیم یعنی ویدئو نداره بعد پخش گفته میخوان وقت رو تجربه کن بزاره دیگه وقتی نمیمونه برای وارثنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درضمن شادمهر هیچ وقت آهنگی پخش نکرده که بعد ویدئوشو پخش کنه
(sm6)
ولی اگه سخت گیریهامونو بزاریم کنار اهنگه خوبیه
نمیگیم بده ولی واقعا خیلی چیزا جای تعجب دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهره دیگه یا خیلی شل میگیره یا خیلی سفت.ولی صداش روز به روز قشنگتر میشه مخصوصا تو این اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا رو ولش شماره شادمهرو گیر آوردم خواستی میتونی مستقیم انتقاد پیشنهادی داری درمیون بذاری باهاش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد به پیج های بی در و پیکر سر میزنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادمینش باحاله (sm59)نقل قول:
در مورد پیشنهادت هم تا صبح کامنتای اینستا شادمهرو که میخوندم خوشبختانه خیلیا مساله آهنگسازی و تنظیم رو بهش گوشزد کرده بودن
بقیه هوادارا از ما دلسوزتر نباشن کمترم نیستن حالا تو که بازم مرتب اینجا میگی اما خودم (sm25)
دقیقا چیزی که گفتم خودجوش انجام شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید در مورد کارگردان هم بهش بگیم..بخصوص ترانه که انقدر ترانه های کوتاه انتخاب نکنهنقل قول:
نقل قول:
واقعا میشه گفت به صورت گسترده اونم (sm120)
راستشُ بخوای تنظیم میلاد هاشمی برای حس خوبیه پارسال حسابی منو شگفت زده کرد و همه جوره از کارش راضی بودم
انصافا واسه شادمهر کمکاری نکرد، با شناخت مختصری که تا اون زمان از مهارت و توانایی آهنگسازیش پیدا کرده بودم انتظار چنان فضاسازی و تنظیم عالی رو هرگز نداشتم
رو همین حساب دلم نمیخواست مث معروف و همین حس خوبیه که تا قبل اومدنشون پیش داوری نابه جا کردم الان دوباره شروع کنم به ....
حدس میزنم این زیگورات رو الک کارتیو به شادمهر پیشنهاد داده باشه و واسطه همکاری بینشون بوده باشهنقل قول:
الک برای جلوه های ویژه ویدئوهای خودش تا اونجایی که دیده بودم چندباری با اینا کار کرده بود وگرنه شادمهر تو غار! چه خبر داره یه کارگردانی به اسم محمد اولاد تو ایران هست و ... (sm120)
درباره ترانه پست گذاشتم شادمهر خودش سفارش ترانه این مدلی رو داده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان چه زود هم باور میکنینقل قول:
یعنی شادمهر خودش رفته گشته اینو پیدا کرده بعد گفته بیا برام ترانه بگو بعد رفته گشته اون یکی رو پیدا کرده گفته ملودی بساز(sm2)
این اهنگ و میلاد هاشمی تنظیم کرده بود داد شادمهر گوش داد خوشش اومد همین
این داستان هایی که اینا میگن برای بزرگ کردن خودشونه(sm2)
ترانه رو هرچی بگی اونو دیگه هرچی شخصا دوست داشته باشه انتخاب میکنه و روش موزیک میسازه کسی نمیتونه وادارش بکنه
خیلی پاپیچِش بشی از طبع شعر گفتن خودش استفاده میکنه یادتون نره خودش ترانه سرا هم هست
متن "اونه اونه" و "انگیزه" از آثار فاخر و ارزشمند ایشونه (sm147) (sm2)
نوازندگی گیتار اخر اونه اونه(sm25)
(sm59)نقل قول:
کلا قصد داشته با بچه های داخل کار بکنه دیگه البته میلاد هاشمی ایران نیست اوکراین زندگی میکنه
اینکه چجوری با این نفرات آشنا شده و توسط چه شخصی به شادمهر معرفی شدن رو که خبر نداریم
بعد از اینکه آشنا شدن سفارش ترانه داده گفته واسه یه کار این سبکی و نسبتا شاد ترانه بم بدین (sm120)
چه جوریش که نیلوفر لاری پور گفتنقل قول:
قبلا همه شعر میفرستادن الان آهنگ و تنظیم هم میفرستن
اینا هم همه دلایلش شبکه های اجتماعیه که همه رو به هم نزدیک کرده
(sm118)نقل قول:
ترانش یه طرف موسیقیش یه طرف دیگه
اعتماد به نفس به شدت بالایی دارن اینا (sm77)نقل قول:
انگار نه انگار طرف جز برترین موزیسینای ایرانه بعد ملودی و تنظیمای درپیتشون رو میفرستن برا چه کسی (sm3)
(sm172)
(sm50)
اگه شادمهر تو اینستاگرامش ببینه خیلیا از فقط باتو ناراضی هستن وارث و خیلی زودتر پخش میکنه.مث عادت بعد از البوم تقدیر