الی کرشت اومده دورهمی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
الی کرشت اومده دورهمی (sm120)
شبت بخیر غمت نیز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال نوی توام مبارک(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس میبینی ما گوشی نداریم هی بزن تو سرما اینو .. (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من گفتی عزیزم !?؟!
شبکه 5 داره میگه موزن برترین تیتراژ شب عید رو خونده ..
فداتنقل قول:
سال نو تو ام مبارک (sm19)
بله عزیزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دختر بودی میومدم خواستگاریت .. (sm10)
جمشید مشایخی درگذشت
جمشید مشایخی ساعت 21 امروز سهشنبه 13 فروردین درگذشت.
در روز سیزده بدر 13 روز دیگه منتظر میمونیم ..
الی این عکس تقدیم به تو ما همشین آدمایی هستیم .. :l
چقدر این بامزه س لنتی .. (sm81)
راستی یادم رفت بگم
شور فرگی(sm2)
این ولورهمپتون دهن همه رو سرویس کرد امسال(sm120)
(sm2)کلاه بزرگی رفت سرشون باید وامیستادن تا آخر فصل بعد تمدید میکردن باز وسط فصل بعد باید خدا تومن غرامت بدن بندازنش بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گتوزو الدنگم مارو زخمی کرد (sm25)
ـا خودم زخمیتون نکردم خفه شید تا من دورهمی بیبینم ..
تو بیا بخورش
(sm132)
(sm10) ممنون..سال خوبی داشته باشینقل قول:
ون خال گفت این سولشر خودش اتوبوس مدرن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته انصافا از حق نگذریم این ولور همپتون جز لیورپول در همه بالاییا مالید امسال(sm2)
عاشق طرفدارای میلانم یعنینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو طرفداری کامنتارو ببینی بعد بردا همه میان میگن جونم رینو فلان.. بعد باخت شروع میکنن ما از اولم میدونستیم این گاوه و ازش مربی در نمیاد و فلان(sm2)
البته جا داره منم اعلام کنم به سینجبیل که بیا بخور(sm2)
سینجول بیا بخورش(sm120)
نمنهنقل قول:
خیلی نوسان داره نموده مارو باز سهمیه رو داریم از دست میدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول بیا بخورش
یه ادبی شعوری فهمی درکی هیشی ندارین همتونو فوکیدم ..
(sm2)
ی چندتا بازیکن دیگه میخواد تا تیم بشه.. با اون دروازه بان شخمیتون(sm2)نقل قول:
وقتی این دکتره عصر جدید حرف میزنه میخوام برینم تو دهنش ابنه ایه (sm3)
«مردی نزد امام صادق(ع) آمده و عرض کرد من پسرها را دوست دارم امام فرمود چه می کنی؟ عرض کرد آن ها را روی کمر خود قرار می دهم امام دست خود را روی پیشانی قرار دادند و صورت خود را برگرداند و مرد گریه کرد و گویا امام به او نگاه رحمت کرد و فرمود وقتی به شهر خود مراجعه کردی یک شتر نر چاق بخر و دست و پا و گردن او را محکم ببند و با شمشیر طوری به کوهان شتر بزن تا پوست آن کنده شود و با همان گرمی روی آن بنشین و مرد گفت به شهر مراجعه کردم و آن کار را انجام دادم و از من چیزی مانند مارمولک و کوچک تر از آن روی پشت شتر افتاد و از آنچه گرفتار بودم نجات یافتم».
(sm2)(sm2)
دیوث کل فصل عالیه بعد حساس ترین بازی میرینهنقل قول:
دانشگاه امام صادقیه بزک کردنش آوردن نشوندن اینجا داوری میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش زیر سر این فروغیه داره آدمای خودشو میاره صداسیما امثال عادل و میذاره کنار
انصافا بازی قبلی گل باحالی خورد(sm2)نقل قول:
شبنم مقدمی (sm120)نقل قول:
(sm25) اون بازی و میبردیم سهمیه قطعی بود تقریبانقل قول:
(sm50)
(sm137)
سینجول واقن مفته