یک زن شوهرش را برای نماز صبح بیدار کرد شوهرش گفت: بان عزیزم باز قضایی میخوانم زن گفت: اما شریعت میگوید باید به وقت خوانده شودشوهرش گفت: شریعت میگوید که من میتوانم چهار دانه زن هم بیگیرم زن گفت: بخواب جانم خداوند بی اندازه بخشنده است .
نمایش نسخه قابل چاپ
یک زن شوهرش را برای نماز صبح بیدار کرد شوهرش گفت: بان عزیزم باز قضایی میخوانم زن گفت: اما شریعت میگوید باید به وقت خوانده شودشوهرش گفت: شریعت میگوید که من میتوانم چهار دانه زن هم بیگیرم زن گفت: بخواب جانم خداوند بی اندازه بخشنده است .
ازفرشته خلقت پرسیدند : مرد را چطور آفریدي؟ گفت : خاك رابا كودحیوانی قاطی كردم!! دخترا پرچمتون بالاس پرسیدند ؛زن را چطور؟ گفت : دیگه خاك قاطی نكردم !! حالا پسرا هلیکوپتری........ قییییییییییییژژژ
روزی زنی با شوهرش غذا میخورد. فقیری درب خانه را زد. زن بلند شد و دید که فقیر است. غذایی برداشت تا به او بدهد. شوهرش گفت: کیست ،؟ زن جواب داد،: فقیر است برایش غذا میبرم شوهرش مانع شد تا اینکه جر و بحث شان بالا گرفت و کارشان به طلاق کشید. سالیان سال گذشت و زن، شوهر دیگری گرفت. روزی با شوهر دومش غذا میخورد که فقیری در خانه را زد. مرد در را باز کرد دید که فقیری است که نیاز به غذا دارد. به خانه برگشت و گفت. : ای زن غذایی برای فقیر ببر. زن فورا بلند شد و غذا را برد اما زن با چشمانی پر از اشک برگشت. شوهرش گفت چه شده ای زن. زن گفت.: این فقیر که در خانه آمده شوهر قبلی من است. مرد زنش را در آغوش گرفت و سپس او را ک.رد ! .. !!!نمیدونم چرا اینطوری تموم شد .قرار بود پند اخلاقی داشته باشه ولی این یارو راست کرده بود دیگه نمیشد کاریش کرد
مجموعه شعر "انقراض پلنگ ایرانی با افزایش بی رویه ی تعداد گوسفندان" پس از یک هفته انتشار، به چاپ دوم رسید.با سپاس از همراهی و مهربانیِ تک تکِ شما عزیزان.امکان خرید اینترنتی این مجموعه نیز توسط پخش ققنوس و وبسایت شهر کتاب فراهم شده است.
1. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشعار سید مهدی موسوی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز رفته بودم آسایشگاه سالمندان کهریزگ!
یه پیرمرد مهربون اونجا بود که با دست گچ گرفته روی ویلچر نشسته بود و داشت گریه میکرد!
بهش گفتم پدر جان چیزی شده؟! کمکی از دست من بر میاد؟!
گفت روم نمیشه پسرم.برو.
اصرار کردم تا با کلی من من بهم گفت اگه ممکنه واسشجـــ.قبرنم.منم خواستم سر حرفم بمونم واسش یهجــــ.قحسابی زدم.
از اتاق که اومدم بیرون دیدم دوتا پرستار با چشمای پر اشک بهم زل زدن .گفتن از لای در من رو دیده بودن و بهم گفتن انسانیت من رو تحسین میکنن.
بعد ازم خواهش کردند تو دفتر آسایشگاه برم
تا نشستم اول ممه هاشون رو در آوردن و گذاشتن دهنم بعد یهســـاکدونفره حرفه ای واسم زدن.
کلید اسرار-این قسمتجـــ.قبشردوستانه
شرکت گلنار با عشق تقدیم می کند
کیـــ.ر کیـــ.ر دو خــ.ایه
بشین روی سه پایه
حالا بزن روش گلنار
یکمی بده دل به کار
کـــ.ون! کــوص ! تلنبه
یه پــستون قلنبه
جـــ.ق جـــ.ق سرعتی
زندگی نکبتی
ببین چه راحت شدی!!!
شاد و سلامت شدی
پاکسان به سلامت خانواده می اندیشد
ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮕﯽ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺻﺪﺍﺗﻮ ﺑﻠﻨﺪ ﻧﮑﻨﺎﺍﺍﺍﺍﺁ
ﺑﻠﻨﺪﻣﻮ ﺻﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻤﺎﺍﺍﺍﺍﺁ
ﺟﻤﻠﻪ ﺳﻨﮕﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻣﺶ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮ
میدونستین نوید فیلمم ﺑﺎﺯﯼ ﻫﻢ ﮐﺮﺩﯼ؟
ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻢ ﻗﯿﺼﺮ بازی کرده !
ﻫﻤﻪﭘــ.ﺸﻤﺎتــﻮﻥریختا، ﻣﯿﭙﺮسین ﮐﺠﺎﯼ ﻓﯿﻠﻢ؟
ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﺼﺮ ﺭﻓﺖ ﺣﻤﻮﻡ ﻛﺮﻳﻢ ﺁﻕ ﻣﻨﮕﻮﻝ ﻭ ﺑﮑﺸﻪ،
نوید ﺗﻮ ﻧﻤﺮﻩ ﺑﻐﻠﯽ ﺩﺍشته
ﺟـــ.ﻖﻣﯿﺰﺩه...!! :|
همه چیو بخشیدی حالا خودمون عنم نداریم بخوریم!.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر بابک جهانبخش
به یارو میگن تا حالا
ســـ.کس
تلفنی کردی ؟
.
.
.
.
میگه آره ولی گوشیش قدیمی بود
کـــ.ونم
پاره شد خیلی درد داشت.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنه میره دکتر میگه میخوام چیزمو تنگش کنی
دکتر میگه دامنتو بزن بالا
اوه اوه اینکه غاره . غاره. غاره
زنه میگه چرا سه بار گفتی؟؟؟
دکتر میگه به روح پدرم من یه بار گفتم
صدا میپیچه
(sm2) خخخخخخخکد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادم میاد میره حواس واسه عادم نمیومونه چی نوشته ، ردیفش کردم تو هم همونو ردیف کن بزار بخندن ملت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوانی مشغول عبور از کوچه ای بود دختری زیبا را دید دختر به او چشمک زد جوان سرش را پایین انداخت و به راه خود ادامه کمی جلوتر رفت ناگهان چشمش به چراغی کع در کنار دیوار بود افتاد جوان چراغ را گرفت و دستی بر رویش کشید تا تمیز شود ناگهان غولی از چراغ بیرون امد
غول چراغ جادو به پسر گفت یه آرزو بکن
پسر که سگ جـــ.شر بود گفت : دوستدارم همیشه رو کُـــ.س باشم
جوان خوشجال منتظر ماند ناگهان چراغ دود کرد و جوان بخاب رفت
وختی بیدار شد جواان روی کُـــ.س بود
وغول پسرو تبدیل به نوار بهداشتی کرده بود .
کلید اسرار:این قسمت جوان کـــ.سخل و غوله خارکـــ.سده مذهب
خاک برسرت که فامیلتم به درد جوک نمیخوره
.
..
........
.............
...............
همسراحمدی نژاد
+18
شب جمعه بود
مرد بدون توجه به فریادهای همسرش در حال تلمبه زدن بود
همسرش فریاد میزد بسه دیگه بسه تمومش کنولی مرد گویی کر شده بود
و همچنان تلمبه میزد و ناگهان...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
لاستیک ماشین ترکید و انها شب جمعه از مسافرت منصرف شدن
چقدر منحرفی! خجالتی حیایی شرمی
اون +18 هم امپر باد لاستیک بود
تسبیح جواب نمیده
زنجیر چرخ بیارین
ینی میخوای تو همه ی پستا اسمتو بیارم دیگه نه؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف کن بینم (sm142)
ﺣﺎﺝ ﺁﻗﺎ ﺑﺎﻻﻱ ﻣﻨﺒﺮ ﻣﻴﮕﻪ :
ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻣﺎ ﺧﻴﻠﻲ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﺷﺪﻥ ,,,
ﺍﻭﻧﻬﺎ 11ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﻣﻴﺪﻥ ﺑﺎﺑﺖ ﻳﮏ ﻗﻮﻃﻲ ﺁﺑﺠﻮ !!!
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ﻃﺮﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺣﺎﺟﻲ ﺑﻬﺖ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ 8 ﺗﻮﻣﻨﻪ ,,,
نگا نکرده بودم ویرایش کرده بودی (sm70)(sm127)نقل قول:
مسخرمو داشتم در میاوردما (sm70)
فدا بشم (sm127)
سه تا زن عروسی دعوت بودن. میگن چی بپوشیم
اولی میگه: من میخوام لباس طلایی بپوشم چون شوهرم موهاش بوره...دومی میگه:من لباس مشکی وسفید میپوشم چون موهای شوهرم جو گندمیه...سومی میگه:من نمیام میگن چرا ؟!میگه:اینجوری که شما دارین لباستونو با موی شوهرتون ست میکنین من باید تو عروسی لخت بچرخم.....بهش میگن چطور؟
میگه:آخه شوهر من کچله!!
فردى ازدواج کرد و به خانه جديد رفت
ولی هرگز نمیتوانست با همسر خود کنار بیایدآنها هرروز باهم جروبحث میکردندروزی نزد داروسازی قدیمی رفت واز او تقاضا کرد سمی بدهد تا بتواند با آن همسر خود را بکشد
داروساز گفت اگر سمی قوی به تو بدهم که همسرت فورأ کشته شود همه به تو شک میکنند پس سم ضعیفی میدهم که هر روز در خوراک او بریزی و کم کم اورا از پای درآورى و
توصیه کرد دراین مدت تامیتوانی به همسرت مهربانی کن
تاپس از مردن او کسی به تو شک نکند
فرد معجون را گرفت
و به توصیه های داروساز عمل کرد
هفته ها گذشت
مهربانی او کار خود را کرد و اخلاق همسر را تغییر داد
تا آنجا که او نزد داروساز رفت و گفت
من او را به قدر مادرم دوست دارم
و دیگر دلم نمیخواهد او بمیرد
دارویی بده تا سم را از بدن او خارج کند
داروساز لبخندی زد و گفت
آنجه به تو دادم سم نبود
داروي افزايش سايز سينه بود حالا
باممه هاي بزرگ همسرت مهر او در دلت
جاي گرفته است
ممه هاي بزرگ
موثرترین معجونیست که
به صورت تضمینی
نفرت و خشم را نابود میکند...
صابر جمع کن بریم تخته
يعني تخــ.مي ترين حال ممكن اينه كه با يكي دوست بشي كه تازه با دوست پسر يا دوست دخترش تموم كرده باشه
ميگادتت از بس مقايسه با قبلي ميكنتت
مثلن من با يه دختره دوست شده بود تازه با دوست پسرش تموم كرده بود
همش ميگفت اون اينطوري بود
اون دولــش اين شكلي بود
او اينطوري ميكرد منو
اون رو شــومبولش خال داشت
اون اينطوري ميگوزيد
اون اينطوري ميچسيد
:)))))
دادا منتظر کسیم یه حرفی باش دارم ، یهو وسط بازی میاد ضایع میشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار رفتم خونه شب میریم مارست میکنم حال کنی (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)نقل قول:
دادا باختن که عجله نداره ، شب حالتو میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من خونه اینترنت ندارم
پس شبا چجوری میای سایت؟نقل قول:
بعضی شب ها ک-س میشم میام در مغازهنقل قول:
(sm77)(sm25)نقل قول:
باشه ، فعلا که نیومده ، بریم بازی اگه اومد میایم بیرون اگه نیومد هم هر وقت از باخت خسته شدی میایم بیرون (sm70)نقل قول:
بچه ها کدومتون منظور این اقا پسر رو توی تاپیک
عکسهای معروف ترین زنان ایرانی که کشف حجاب کردند
که منو نقل قول کرده رو متوجه میشه به منم بگه؟
ﯾﮑﯽ ﺑﻮﺩ ﺩﻭﻣﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﯾﮑﯽ ﺗﻮ ﻣﺴﺠﺪ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺯﻧﺎﺳﺖ ﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻭ ﺫﮐﺮ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮔﻨﺎﺳﺖ ﯾﮑﯽ ﻣﻮﯼ ﺳﯿﺦ ﻭ ﻏﯿﺮﺕ ﯾﮑﯽ ﺗﺴﺒﯿﺢ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻓﮑﺮ ﺷﻬ.ﻮﺕ ﯾﮑﯽ ﺭﯾﺸﻮ ﺑﺎ ﺗﯿﻎ ﺯﺩﻩ ﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﺭﯾﺶ ﻣﺮﺩﻣﻮ ﺗﯿﻎ ﺯﺩﻩ . . . . . . . ﮐﺎﺵ ﯼ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽﺑﺎﻃﻦ ﺁﺩﻣﺎ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﯾﺪﯾﻢ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm81)
طرفدار گلشیفه ـس بیخیال همه مدل سلیقه وجود داره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره : حاج اقا اگه من با دوست پسرم شنا کنم، ميرم جهنم؟ آخو.نده: په نه په با جت شخصي ميري بهشت. دختره: اگه با شما شنا کنم، چي؟ آخو.نده: د نه د ، مثل اينكه تصميمت واسه بهشت رفتن قطعيه!
ﮔﺰﺍﺭﺷﮕﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮔﻔﺖ : ﺷﻤﺎ ﭼﺮﺍ ﺑﺎ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺍﯾﻨﻮﺭ ﺍﻭﻧﻮﺭ ﻣﯿﺮﯾﻦ؟؟ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﻨﺎﻡ ﺧﺪﺍ ﺍﻭﻻ " ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺁﻟﻮﺩﮔﯽ ﻫﻮﺍ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﮑﻨﻢ ﺛﺎﻧﯿﺎ " ﺯﻭﺩ ﺗﺮ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺍﻡ ﻣﯿﺮﺳﻢ ، ﺗﻮ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺟﺎ ﭘﺎﺭﮎ ﻧﻤﯿﮕﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻧﺪﺍﺭﻡ ! ﻣﺠﺒــــــــــــــــﻮﺭﻡ ! ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ