سلااااااااااااااااااااااا م(sm127)(sm19)(sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلااااااااااااااااااااااا م(sm127)(sm19)(sm134)
چطوري آزاده جون دلم برات تنگ شده بود (sm19)(sm127)(sm134)@azade
ســلــآم عــزیــز دلــمـ ♥نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قــربــونـت بــه قــول صــآبــر کــمـ بــد نــیــســتـمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حـالــم خــوب نــبــود مــرخــصــی گــرفــتــم : (
ســرمــاخــوردمــ : ((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جون دلم (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي خيلي هوا بدِ منم سخت سرما خوردم (sm172)
آزاده كدوم شهر بودي؟(sm54)
تـهــران :/نقل قول:
الهی زودی خــوب بـشــی (sm127)
صد البتهنقل قول:
الان فرکانسی که من خونه ننجونم میگیرم اهواز:
badr4/5/6
11880
27499
H
نقل قول:
به سلامتي نفس(sm127)يه زماني همشهري بوديم (sm81)
فدات شم به همچنين عزيزم(sm134)