[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اهنگ تنهاترین عاشق فروغی تو این هس برام بکشی بیرون
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اهنگ تنهاترین عاشق فروغی تو این هس برام بکشی بیرون
رفتم سلموني،يارو پول خرد نداشت...(sm30)
گفت ..
بيا زير بغلتم بزنم!!!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مرتیکه پفیوز چرا کرسی شعر می گی دیوث ملت رو گمراه کی کنی(sm2)
خو لاشی اگه از خود وین خاموشی می کنی یا از خود وین ریست می کنی حتما مشکل از ویندوزت هست شاید فایلی در اجرا باشه که ویندوز اون رو نمی بنده (sm50)
مگه تو از کجا خاموش میکنی با کیونت میپری رو سیستم خب دیوث از وین خاموش میکنم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود چهارشنبه و پنجشنبه کنسرت «علیرضا قربانی» برای اولین بار در استان خراسان رضوی و در سالن دانشگاه آزاد شهرستان «گلبهار» -از توابع شهر مشهد- (sm2)روی صحنه رود.
الی جون شما ویندوزت رو عوض کن ! 10 هزار تا هم به ارسال های من اضافه کن
مشکل از ویندوزت هست از سیستم ریستور استفاده کنی شاید مشکلت حل بشه این مشکل از کی برا سیستمت به وجود اومده برنامه ای چیزی نصب کردی اخرین پروگی که رو ویندوزت نصب کردی اون رو پاک کن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب که نه پاکم کردم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نرم افزاری یه سیستم ریستور بکن ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن مطمن شو اون نرم افزاری که پاک کردی به صورت کامل پاک شده باشه(sm50)