جان اسنو برمیگرده منتهی زامبی (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
جان اسنو برمیگرده منتهی زامبی (sm74)
بايد شنيد و زجر كشيد و سكوت كرد
كه زندگی تجسم مرگی مسلم است
یاغی تبار(sm169)
در این روزگار سراسر سیاه
به یک مرد ِ بی مادر ِ بی پناه
به یک مرد تنهای بی تکیه گاه
مگر می شود که خیانت نکرد ؟!(sm169)
زامبی نداشتن که(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم! کاش یکم با تامل بیشتری منتشر میشد خصوصا این روزا که بازار کجایی هنوز خیلی داغهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی فرهاد جان هی بدک نیستیم شما خوبی چطوری؟؟
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمن دلیلی داشته.... ولی خوب.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون خوبم...چقد اشعارش سیاه خوندیشون؟(sm74)
جسیکا جونز 1 قسمت دیدم الی ..
خب به درک
اهوم!...دنبال میکنم دو تا کتابشم دارم...نشون گر وضعیت خودشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره هی خودشو میزنه زمین بی ادب ..نقل قول:
تو نت سرچ کردم خیلی شاکیه، چندتا کتاب داره؟کسی هم خونده اشعارشو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض دارم؛ بغض از تصویر دنیایی که بی تو جای من نیست
بغض دارم؛ مثل یک «باور» که یک «یاور» به بادش داده باشد
الی این سریال عالیه ..
Into the Badlands
فربد بودی کی بودی بیا ارزونترم شد مفته خدا وکیلی این قیمت بزن تو گوشش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم 12 رد شد بزن امشب
(sm54)این فیلم مردی از انکل 75 میلیون دلار هزینه ساختش بوده
خدا نخواست نگاه تو بی کران باشدزمین اجازه ندارد که آسمان باشدبه درد سفره ی آغوش من نخواهد خوردتنی که هر شبه مهمان این و آن باشدکنون که شانه ی تو لایق سر من نیستهمان خوش است که بالشت دیگران باشدهزار شکر که پای بهارمان یخ زدتبرزنی که هوس داشت باغبان باشدسمند خاطر مردی که گرم تاختن استدرست نیست که علّاف مادیان باشدنرنج از من اگر راندمت کبوترکش!درخت دوست ندارد کلاغدان باشدمرا حواله ی این بیستون کن و بگذارکه عشق، قصه ی شیرین خسروان باشد
از علی اکبر یاغی تبار
نقل قول:
عزیز کتاب ها رو کدوم انتشارات منتشر کرده ؟ (sm176)
جنگل ثمر نداشت ، تبر اختراع شدشيطان خبر نداشت، بشر اختراع شد !«هابيل» ها مزاحم « قابيل» می شدندافسانه ی« حقوق بشر» اختراع شد !مردم خيال فخر فروشی نداشتندشيئی شبيه سكه ی زر اختراع شد
موزن :
ربطی به کار دیگران(ابی) نداره, شعر جدیده * سلامت باشید * سربلندی شما خوشحالم میکنه
دمش گرم موزن زود منتشرش می کنه . آهنگ اجتماعی باید زود منتشر بشه تا تاثیرش رو بزاره (sm50)
دوستانی که اطلاع دارن بگن رگ در خون از نظر ادبی درسته؟از نظر منطقی که درست به نظر نمیاد ولی میخوام ببینم تو شعر میگنجه یا...؟!
فكر جنايت از سر آدم نمی گذشت
تا اينكه تيغ و تير و سپر اختراع شد
با خواهش جماعت علاف اهل دل
چيزي به نام شعر و هنر اختراع شد !
اينگونه شد كه مخترع ازخير ما گذشت
اينگونه شدكه حضرت ِ «شر» اختراع شد !
آرامش قبل از طوفان ... (sm59)
بچه ها " مسلخ " ام شب بعد از 12 پخش میشه ؟ ساعت نداده ؟ (sm169)
یاغی پست گذاشته آهنگ محسن فردا ، مهدی موسوی و شادمهرم تگ کرده (sm120)
سالار عقیلی : فکر نمی کنم هیچ خواننده ای به اندازه ی من برای《ایران》خوانده باشد
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز توی این کتاب پر از این تعبیر هاست ! من یه ماه پیش خوندمش اگه فرصت کردی بخونش ! عالیه ! یه کتاب دیگه هم داره در مورد غزل امروز ( غزل پست مدرن ) (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺁﻝ ﭘﺎﭼﻴﻨﻮ :
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ،ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﺑﺪﻩ،ﺑﻌﺪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ
ﮐﻪ ﺗﺨﺼﺺ ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﺩﺍﺩﻥ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﺱ،ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ
ﺩﺯﺩﯾﺪﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﻣﻨﻮ ﺑﺒﺨﺸﻪ...
نقل قول:
عزیز ! " ابی " توی آلبوم " جان جوانی " آهنگ شماره " 6 " ( غم نومه ) یه شعر از " علی اکبر یاغی تبار " رو خونده . . . (sm176)
معتمدی - ابرو کمان & همایون - خداوندان اسرار (sm181)
۱ ساعت · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
مصاحبه من با بهمن بابازاده در مورد البوم 79 تمام حواشی آن . . .
انقد از این آهنگ تبلیغ کردین دیگه وسوسه شدم دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق
هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم ... (sm181)
تو خارجی فقط بوفالو گوش میدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک : راک
شبیه کدوم آهنگای محسن میشه راک ؟؟ (sm54)
کاورش صورتی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه چه خوووووبنقل قول:
Моя жизнь для лидера
یعنی جانم فدای رهبـر(sm30)
خیلی از کارای محسن اسمن راکه منتها راک داریم تا راک از دلتنگ بگیر تا پارو تا پرچم سفید و هر زوزپاییزه و تو که نیستی و....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سافت باشه هارد باشه پاپ راک باشه ولی میخوره چیز عاصی باشه (sm173)