(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بدجور شاکیه و البته خسته!! کتاب 3 تاشو من خبر دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و دوتایی که دارم دم های بی وادم و مثل داش اکل یه دونه دیگه هم داره گلن
نه زیاد با خواننده ها همکاری نداشته جدیدا داره کار میکنه یه کار با ابی داشت فقط
اکبر یه بار دو بیت از یاغی گذاشتی توش مسلخ داشت درسته؟
ببخشید بازم یه سوال دیگه (sm120)فردا شب ساعتش مشخص نیس آیا ؟؟
نشر نیماژ دو کتاب "دم های بی وادم" و "مثل داش اکل"نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشر فصل پنجم کتاب " گلن "
دیگه این که کتاب دیگری داره یا نه خبر ندارم ..
موقعی پخش میشه که هوا خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب میاد احتمالا 8 به بعد منتظر باشین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm35)نقل قول:
برای دیو دوزخ آفریدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را هم از گل یخ آفریدند
دلم دریای خون شد، احتمالا
مرا از خاک مسلخ آفریدند
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شعرشو دارم ولی نمیزارم اینجا (sm160)(sm228)
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینجاشو گذاشته بودی پیداش کردم(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این دوبیتیه احتمالا این نی مگر اینکه با بقیه دوبیتیاش قاطی کرده باشه
آهان پس که اینطور
یه کتاب کوچیک دوبیتی و رباعی داره هم اینی که الان گذاشتم هم اون توو اون هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا دوبیتیه؟؟ اخه الان چیزی که گذاشتی با قبلی فرق دارهنقل قول:
امیر؟
آره جدا هستن..وقتی گفتی یادم نیومد گشتم اینی که الان گذاشتم رو اول دیدم بعد که اونو گذاشتی دیدم اونم هستنقل قول:
البته بعد اونی که الان گذاشتم با همون ردیف یه دوبیتی دیگه ام هس
هوا پس بود،طوفان آفریدند
زمستان در زمستان آفریدند
تنت را برکت یک شهر کردند
تو را از تکه ی نان آفریدند
اون که داده محسن یحتمل ترانه باشه
علی سورنا - قصه ی من.... لو رفته گویا نمی زنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر جان
تو تاپیک 320 دنبال البوم های پرویز یاحقی میگردم راهی هست بشه راحتر پیدا کرد صفحه ها خیلی زیادن
اگه یه جا داریشون لینکشو بفرست(sm10)نقل قول:
امیر عزیز به غیر از این دو البوم چند وقت پیش اتفاقی یه دو تا البوم دیگه دیدم ازشون گذاشتید اما شماره صفحشو نزدیدنقل قول:
Lana Del Rey - High By The Beach (sm50)
(sm94)نقل قول:
واکینگ دد 265 آپلودبوی بدین (sm98)
اره شرمنده ندیدم سریع نقل گرفتم . اره همین سه تا بود دمت گرم (sm176)نقل قول:
اکبر یه شعر عاشقونه از یاغی داری بزاری؟! (sm10)نقل قول:
پر سوز باشه (sm50)
دوستان ایشون اکبر علمی هستند نه اکبر یاغی تبار . (sm70)
تتتقتق تتق - اُهوم..کیمدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گمان می کنم جنون باشد
ترسم این نامه، آخرین نامه باشد
ترسم این دست ، دستخون باشد
(sm50)
اگه خوشت اومد باقیشم بذارم (sm2)
اونلی مجبد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی لو نده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون رفیق فاب سعیده . (sm2)مجبور شدم جان اکبر . ببخشید (sm2)
(sm120)نقل قول:
آره بزار (sm120)(sm132)نقل قول:
من چه کردم کاینچنین بی اعتبارم می کنی (sm2)نقل قول:
«تتتقتق تتق» - اُهوم! کیمدی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گمان میکنم جنون باشد
ترسم این نامه، آخرین نامه
ترسم این دست، دستخون باشد
شاید این نامه، آخرین چامه
در رثای شرافت خامه
در عزای فضیلت و خورشید
در غم عِرق خاک و خون باشد
گرچه درمان هیچ دردی نیست؛
همچنان سر به گریه باید زد
همچنین تن به گریه باید داد
بلکه خونگریه رهنمون باشد
ـ آدمی را به عالمی دیگر
عالمی را به آدَ...میترسم
لالههای دمیده بر گورم
مثل بخت تو واژگون باشد
تاکی از این خرافهبافیها؟!
فکر کن در صوامع ملکوت،
صاحب کوچهای، سگی، وآنگاه
نام این سگ، کلحلحون باشد
تاکی از این خرافهبافیها؟!
بگذارید زندگی بکنیم!
«تتتق تق تتق تتق» ـ کیمسن؟
ـ آرزو میکنم جنون باشد!
(sm50)
این عاشقانه پر سوز نبود ولی...(sm120)
تو داری از خودت فررررررااااار میکنینقل قول:
داری با ریشه هات چکار میکنی ؟ (sm120)