(sm2)نقل قول:
«تتتقتق تتق» - اُهوم! کیمدی؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
«تتتقتق تتق» - اُهوم! کیمدی؟!
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا این لفظ یعنی طرف تو موال نشسته یکی در می زنه اونم می گه اهوم کیمدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکی ام بلده دهن سرویس (sm120)
اخه این کیمدی خیلی پرکاربرده . همه بلدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنام صفوی به کما رفت
بهنام صفوی خواننده پاپ دوشنبه شب بر اثر تداخل دارویی در دوره شیمیدرمانی دچار تشنج شد و به کما رفت.
دمت گرم قشنگ بود (sm127) ولی یه پر سوز هم بزار (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای دیگه ام نشون داده ترکی بلده حالا شاید کم (sm120)نقل قول:
(sm172) خواب دیدم داعش حمله کرده پریدم
(sm81)اپلودباز را خدا آزاد کرد
نگران نباش من بیدار نگهبانی می دمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا گذاشتم ولی خوب است... (sm50)
من رو گسل های صداقت خونه می سازم
با این که دنیا رو سرم آوار می بینم
من کنج قصر خلوتم موهاتو می بافم
با این که هی خواب طناب دار می بینم
گفتی چشاتو واکنی خورشید می بینی
چشمامو واکردم ولی محرم نمی بینم
هرجای این آشفته بازارو که می گردم
سودابه می بینم ولی مریم نمی بینم
گفتم چشاتو وانکن دنیا پراز گرگه
گفتم چشاتو وا نکن دنیا که دنیا نیس
رو ابر و باد و موج و دریا خونه باید ساخت
این خاک خنجرخورده دیگه خونه ی ما نیس
من هم دل چشمامو با چشم تو خوش کردم
گفتم چشام از بخت چشمای تو واباشه
تکفیرمون کردن ولی اصلا نفهمیدن
شاید خدا تو بی خدایی های ما باشه
هرجای این شهرو رصد کردم بیابون شد
هستم ولی مجبور برگشتن خیالم کن
من ببر خنجر خورده ام خوابم پریشونه
از گربه های مرده می ترسم حلالم کن
گفتم برم دنباله ی دردامو بنویسم
خواسم برم دیدم شب چشمات نمی ذاره
گفتم برم دست از سر عشق تو وردارم
انگار یادم رفته که چشمات سگ داره
اینقد نگو داعش من می ترسم (sm81)
فرانسه که اون همه فاصله بود اونجوری شد ! ما که دیگه دو قدم فاصله داریم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی خواب عصری خواب دیدم دارم ازدواج میکنم سفره عقد پهن میکردن واسم به هول از خواب پریدم صدقه گذاشتم کنار رفع بلا بشه(sm120)
(sm2)
(sm81)(sm81)نععععععععععع من دوست ندارم بمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خواب نبوده کابوس بوده از اون کابوس های ترسناک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگ آقا (sm3)
(sm120)مستند کریس دیدم دیوث رفت پارکینگ نمیدونس کدوم ماشینو سوار شه ائودی پورشه فراری بنز جگوار ده تایی بودن
هممون میمیریم منفجر میشیم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول تو چهره ای بانمک و ریزه میزه دوست داشتی یه بازیگر پیدا کردم راست کار خودت (sm132)
(sm27)
کیه ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
(sm81)کجان این ریلیز ها به دادمون برسن
خوب شد خدا رحم کرد زود بیدار شدم والا اون طور که یادمه یه جورایی تحمیلی بود انگار زیاد رضایت نداشتم (sm120)نقل قول:
داریوش - شکنجه گر (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
تو فیلم prisoners اون ماموره عجب هیکل ردیفی داشت (sm50)
هیکلشو کامل تو این فیلم نشون میده southpowنقل قول:
هنوز ندیدم این فلمش رو (sm25)نقل قول:
خداییش هیکل مردونه و ردیفی داره (sm50)
کی بشه ما همجین هیکلی درست کنیم (sm9)
(sm70)
حال و حوصله باشگاه رفتن هم ندارم (sm2)نقل قول:
اکبر یه سوالی ذهنمو مشغول کرده ...