بگو تا دهنت رو مورد لطف خودم قرار بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو تا دهنت رو مورد لطف خودم قرار بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذهن یه ملتی رو مشغول کردهنقل قول:
مگه تو اکبری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس رمان می خونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زکی ! اینم که فیلم همجنسگرایی بازی کرده (sm2)(sm30)
چرا من طرفدار هرکی میشم همنجس بازه (sm2) مطمئنید صفاریان همجنس باز نیست (sm30)
چشم ببخشید (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهرش از خودش خطرناک تره (sm2)نقل قول:
آره اونم بازیگره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همجنس گرا نبود به نظرت تا این سن ازدواج نمیکرد؟؟ (sm120)نقل قول:
کی یوده که همجنس گرا بوده شفاف سازی کنید
حالا یه فیلم بازی کردا (sm70)
(sm132) راست میگیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه حالت چطوره (sm134)نقل قول:
خوبم مرسی (sm155)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Vangelis - Conquest Of Paradise (sm50)(sm88)
(sm187)(sm184)(sm149)
فردا (sm228)
(sm2)نقل قول:
اینو میگن.با اینم گریه کردم من(sm81)نقل قول:
Brokeback Mountain 2005
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm127)(sm111)
چه کرده همایون ... (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم کجایی؟ دقیقن کجایی؟
«کجایی» چاووشی گرفته است. آن قدر گرفته که می توانید در شهر در شعاع صد متری خودتان کسی را ببینید که دارد کلیپ -ها- یش را می بیند یا برای چندمین بار وویسش را پلی می کند و با بند بندش آه غلیظ می کشد و غم جمعه عصرش را به همه هفته می خزاند. چند وقت پیش «اندوه بزرگی ست چه باشی چه نباشی» حجت اشرف زاده گرفته بود، چند وقت پیش ترش «چرا رفتی چرا؟ من بی قرارم» همایون شجریان، چند وقت پیش ترش «ارغوانم آن جاست» علیرضا قربانی با شعر معرکه ای از سایه.
این ها ترانه هایی هستند که در دهه نود گرفته اند. ترانه های دهه ما. ترانه هایی که بعضی شان مرز نسل ها را پشت سر گذاشته اند و از میان سال های دهه پنجاهی تا جوان ها و نوجوان های دهه هفتادی همه گوشش می دهند. ترانه هایی عاشقانه، لبریز از اندوه، گاهی سیاسی با تاویل عاشقانه، گاهی عاشقانه با تاویل سیاسی و گاهی فقط عاشقانه اما تلخ.
این ها ترانه های دهه نود هستند. دهه طلاق های بسیار، خشونت های بسیار، مجرد ماندگی های بسیار برای دهه شصتی ها، دهه رابطه های ناکام، دهه داعش، دهه قضاوت، دهه کمپین نه به خودرو داخلی، دهه ثبت نام صد و ده هزار نفری وام خودرو، دهه حسرت، دهه من خوبم تو بدی، دهه بازار در انتظار، دهه اندوه و گیجی بسیار در عشق و سیاست، دهه عزیزم کجایی دقیقا کجایی؟ کجا؟
قربانت (sm127)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتاده ام به هیات یک کابوس
در خواب سرخوشانه ی فرزندم
چون سگ که ایستاده می آغازد
قی کرده ام به هیکل لبخندم
افتاده ام به هیات یک افلیج
در این مبال گل زده ی ویران
چون سگ که ایستاده می آغازد
پاشیده ام به گستره ی ایران
از برکت ندیدگیم شادم
از شربت نخوردگیم مستم
افتاده ام به شرح خود ارضایی
من باز مانده ی دهه ی شصتم
من نسل دم بریده ی این فصلم
سرخورده از دهنده و گاینده
یک نسل پس دریده ی سگ دیده
یک نسل بی گذشته و آینده
با چشم های ملتمس کم سو
با دستهای کوچک بی ادراک
از شرمگاه مادرم افتادم
بر مستراح گه زده ی این خاک
دل خوش به اسم های دهن پر کن
سرخوش به نحله های مقوایی
افتاده پای منبر یک آخوند
با طرح گفتمان دریدایی
با اتکا به فضل شوپنهاور
با نقل قول مضحکی از نیچه
از شرمگاه مادرم افتادم
چون سنده از صرافت دل پیچه
شرح فرویدی و اروتیک از تو
تاویل ناب هرمنوتیک از من
تا دسته در معاقدمان کردند
مردان چفیه بسته ی بی دامن
مردان چفیه بسته ی بی دامن
آلت به طبل معرکه کوبیدند
با نوحه های گرم کویتی پور
بر هیکل جوانی ما ریدند
ماها فرا نرفته فرو رفتیم
نادیده خواب خوب جوانی را
از جنگ هشت ساله به در بردیم
یک جان آش و لاش روانی را
ما را فرا نبرده فرو بردند
چون جمله ها به فعل فنا رفتیم
ما زندگی نکرده فرو مردیم
ما زندگی نکرده به گا رفتیم
سرخورده از تمامی باورها
با عقده های جنسی داش آکل
با غیرت مزخرف قیصر ها
من بازمانده ی دهه ی شصتم
با لنگهای واز هوا رفته
مفهوم یک جوانی بی لبخند
مصداق یک امید به گا رفته
زیرینه خواب شبه پیمبرها
یک یوسف دریده ی بی عصمت
در دست نا نجیب برادرها
من بازمانده ی دهه ی شصتم
یک سرزمین غیر دموکراتیک
یک کشور از قبایل گوناگون
یک ملت از عقاید تخماتیک
ای کاش کاش کاش کی می خورد
سگ عضو جنسی پدرانم را
ای کاش کاش یکسره میکردم
با یک گلوله کار جهانم را
در آخرین دهان دره ی هشتاد
تن داده ای به نحس نود
اما
این سکـس دسته جمعی مضحک را
با یک گلوله خاتمه خواهم داد
...
(sm27)
(sm50)
تو اتاقم دارم از تنهایی آتیش میگیرم(sm50)
روزگار بد من کی میخواد به سر بیاد ... (sm50)
(sm50)
کیهان کلهر (sm50)
وقتی شکنجه گر تویی شکنجه اشتباه نیست (sm50)
فن صفاریان تو خواب نداری ؟
خودت چرا نمی خوابی فن معتمدینقل قول:
خواب مرا ببرده است بی او به سر نمیشودنقل قول:
هر شب همین بساط است تا صبح بیداری
بگو شب بخوابه من بیدارمنقل قول:
من شبو زنده نگه میدارم
دیگه از خستگی هام خسته شدم ...نقل قول:
من از خودمم خسته شدمنقل قول:
هرشب همین بساط است
چای و چاوشی و سکوت یک فیلم
(sm50)
صدایی تو جهانم نیست فقط تصویر میبینم (sm27)
امشب ای ماه به درد دل من تسکینینقل قول:
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی ...
(sm50)
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد ... (sm50)
محمدرضا شجریان & کیهان کلهر & حسین علیزاده & همایون شجریان آلبوم فریاد ... (sm181)